Noii concurenți de la Survivor și-au făcut prezentarea și au și intrat pe traseu, alături de Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete, care au fost la exil. S-a văzut din prima cât este de motivat Kamara, solistul luptându-se de ani de zile să strângă bani pentru operațiile fiului său, Leon. Fiul lui Kamara suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică.

„Dacă aș ști deja ce urmează, n-ar mai avea farmec. E ca în viață. Sunt Kamara! Mă cunoașteți din trupa Alb Negru. Am venit la Survivor pentru băiatul meu, Leon, în primă instanță. Pentru mine mai puțin”, a spus Kamara.

„Numele meu este Alexandra Georgiana Ciomag, am 20 de ani, cred că sunt mezina echipei. Am venit la Survivor ca să îmi depășesc limitele și să am parte de cea mai frumoasă experiență de viață și, de ce nu, să câștig”, a declarat și Războinica Alexandra Ciomag. Andreea este make-up artist și fotomodel, după cum se prezintă pe rețelele sociale.

Cine sunt noii concurenți de la Survivor. Alexandra Ciomag a intrat la Războinici

alexandra-ciomag-11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

„Da! Chiar eu sunt, noua concurentă! Oficial fac parte din Echipa Războinicilor! Sunt recunoscatoare si mândră ca am ajuns să am șansa să concurez la Survivor. Mi-am dorit din tot sufletul sa fac parte din acest proiect și uite că orice e posibil! Voi da tot ceea ce e mai bun pe traseu! Era si cazul ca în acest an, să mai caștige și o fată!

Ambiția, determinarea, adaptarea sunt doar trei dintre cuvinte care mă descriu ca persoană și care v-au demonstrat în nenumărate rânduri că sunt o războinică in viața de zi cu zi, dar acum a venit timpul să arăt că sunt o războinică și în cel mai tare show de televiziune din România! Știu că îmi veți fi alături și mă veți susține din fața micilor ecrane.
Xena, prințesa războinică, așa cum mi se spunea când eram mică va trăi o experiență, un test, dar nu in ultimul rând o aventură de neuitat care o va face și mai puternică, evoluând, ajungând la cea mai bună versiune a sa.
Mi-am promis că voi luptă până la sfârșit și că voi da tot ceea ce e mai bun din mine. Nimeni si nimic “nu mă va calca în picioare”, chiar dacă sunt mezina echipei!
Să înceapă aventura! Un nou început! Și un ultim lucru de spus: “Ca să arăți că ești cel mai bun, trebuie să treci prin ce e mai greu!”, se descrie Alexandra Ciomag.

Leon are 8 ani și este un mic lupător, care a trecut prin chinuri inimaginabile. Fiul lui Kamara suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere cu tetrapareză spastică. De atunci, Kamara face tot ce poate pentru a-i oferi o viață normală copilului său. Operațiile pe care micuțul le-a făcut de-a lungul vieții, ultimele dintre ele în Barcelona, pentru alungirea de mușchi (miotenofasciotomie), încep să dea roade, însă mai e drum lung de parcurs. Este nevoie de răbdare, de speranță, dar și de bani. Acesta este și motivul pentru care Kamara nu ratează nici un reality-show.

Citește și: Imagini VIDEO cu impact emoțional. Băiețelul lui Kamara se ridică pentru prima oară, iar solistul îl încurajează cu vocea gâtuită de emoție

Citește și: Maria Constantin, despre condițiile de igienă de la Survivor: „Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți”. Ce au avut voie să își ia de acasă