Dar mai trebuia îndeplinită o condiție, cea a găsirii nașilor. Cu atâția prieteni, în branșă sau nu, nu a fost deloc greu pentru artist să găsească pe cineva. Perechea aleasă e un exemplu din multe puncte de vedere, având un mariaj de peste 30 de ani.

Este vorba despre Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, pe care puțină lume știe că ea l-a cerut de soț.

Într-o intervenție la Antena Stars, cântăreața de muzică populară a recunoscut că a aflat despre logodna lui Gheorghe Gheorghiu de pe Facebook, ca toți fanii artistului. Soțul ei, însă, știa chiar de la artist că urma să facă pasul.

”Sunt nașă! Ne-am cunoscut datorită spectacolelor, ne-am apropiat și, pe parcursul timpului, ea (logodnica lui Gheorghe Gheorghiu – n. red.) ne spunea nașul și nașa și Dumnezeu a făcut să se întâmple lucrul ăsta. Suntem foarte fericiți pentru că sunt oameni extraordinari. Eu am aflat când am văzut pe Facebook că i-a dat inelul și am fost foarte bucuroasă. Mă bucur tare mult pentru amândoi pentru că Gabriela este un om muncitor. Au ce să discute întotdeauna”, a spus Maria Dragomiroiu.

Aleasa folk-istului este Gabriela Băncescu. Cei doi au fost mai întâi prieteni buni și apoi iubiți. Au o relație de mai mulți ani, pe care o vreme au ținut-o ascunsă.

Gheorghe Gheorghiu a fost considerat un mare cuceritor, iar multe femei celebre au susținut că au avut parte de atenția lui. Dar cea mai cunoscută relație a fost cu artista Anca Țurcașiu, în anii 90.

Artistul a fost căsătorit o singură dată, cu Camelia, mama Andrei-Ștefania, fiica sa. Ambele locuiesc în Statele Unite ale Americii, în San Francisco.

Citește și:

Ce mare s-a făcut Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav! Are deja 4 ani. Cu cine seamănă?

Smiley, dezvăluiri despre viața lui alături de Gina Pistol: „E sindromul mamelor”