Dar cine este Flavius Nedelea, bărbatul pentru care Anamaria Prodan are numai cuvinte de laudă? Întâi s-a crezut că iubitul vedetei ar fi arab. Nimic mai fals. Acesta este din Tulcea și are 42 de ani.

Presa mondenă scrie că acesta este un prosper om de afaceri, care deține mai multe afaceri imobiliare în Constanța, dar și un hotel și un restaurant exclusivist în Capitală.

Se pare că milionarul s-a mai iubit și cu alte femei cunoscute din lumea mondenă de la noi, dar relațiile trecute nu au fost la fel de mediatizate precum cea cu impresara.

flavius-are-42-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Ce vedete a mai cucerit Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan

În 2018, Flavius Nedelea a fost surprins în compania lui Laurette, scrie Spynews. Inițial, cei doi au preferat să fie discreți și să își păstreze relația departe de ochii curioșilor, dar mai apoi, au decis să se afișeze împreună.

Flavius Nedelea și Laurette au fost împreună câteva luni, timp în care au fost în mai multe vacanțe de lux. Una dintre ele a fost pe Coasta de Azur, iar la un moment dat, cei doi au și postat imagini în ipostaze tandre, semn că lucrurile erau destul de serioase.

Doar că povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. Primele semne ale separării au apărut după ce Laurette s-a afișat în public fără iubitul milionar, iar la un moment, a șters pozele alături de Flavius Nedelea.

După ce s-a despărțit de Laurette, actualul iubit al Anamariei Prodan a fost surprins în compania unei alte femei, un make-up artist cunoscut.

Tânăra, originară din Târgu Jiu, a fost la fel de răsfățată, căci iubitul de la acea vreme a dus-o în mai multe vacanțe exclusiviste.

La un moment dat, Flavius Nedelea s-a afișat alături de Nico, în timp ce se aflau în Capri. În decurs de câteva luni, cei doi au început să apară tot mai rar împreună, pentru ca, ulterior, să se producă despărțirea definitivă.

Anamaria Prodan, mai fericită ca niciodată alături de Flavius Nedelea

În perioada când nu se aflase încă identitatea bărbatului care o face fericită, Anamaria Prodan mărturisea că iubitul său a cucerit-o cu felul său de a fi, dar la fel de mult i-a atras atenția și faptul că este un bărbat adevărat.

Tot atunci, impresara spunea că partenerul său știe cum să se comporte cu o femeie, iar acest lucru a contat la fel de mult ca restul calităților.

„M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, spunea Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Cea mai recentă declarație a vedetei e și mai nuanțată, oglindind perfect ce simte Anamaria Prodan în aceste momente: ”Flavius este o minune de om, care muncește 25 din 24, care nu are legătură cu viața mondenă, este un bărbat care știe ce înseamnă să ai grijă de o femeie, care știe să respecte o femeie și să o facă să fie mândră când iese în societate la brațul lui.

Simt să trăiesc fiecare secundă ca și cum este ultima. Sunt foarte fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Nu pot cere mai mult de la viață decât liniștea, bucuria și fericirea pe care le am acum”, a spus Anamaria Prodan la Prima TV.

Flavius Nedelea, primele declarații despre relația cu Anamaria Prodan

Iubitul Anamariei Prodan e foarte rezervat și a făcut o singură declarație legat de impresara cu care se iubește de un an.

Acesta a declarat pentru Spynews.ro că nu își dorește să vorbească despre relația sa cu impresara și că preferă să fie, în continuare, o persoană discretă.

Ba mai mult, Flavius Nedelea a punctat că nu vrea să fie în lumina reflectoarelor, chiar dacă iubita lui e celebră.

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a spus Flavius Nedelea pentru sursa citată.

Surprinși împreună în tandrețuri

Cei doi îndrăgostiți pare că nu se mai acund la fel de bine. Click! A surprins-o pe Anamaria Prodan ieșind, ieri, îmbrăcată sexy, din hotelul lui din Centrul Vechi, unde se pare că s-ar fi mutat (după cum declară apropiați ai vedetei), iar însăși Anamaria Prodan a postat pe Instagram mai multe fotografii în care apare alături de bărbatul din viața ei.

Într-unul dintre instantanee cei doi sunt chiar foarte apropiați.

„Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat recent Anamaria Prodan pentru Click!.

„Eu sunt un om fericit şi încerc să protejez omul care să află lângă mine, pentru că este un om minunat, unic, serios. Este un bărbat cu „B” mare şi atunci, neavând foarte multă legătură cu viaţa mondenă, eu îl admir atât de mult şi sunt atât de mândră de cum este el, de cum a apărut în viaţa mea şi cum mă simt alături de el, încât am hotărât alături de copiii mei să trăim în umbra reflectoarelor”, a declarat Anamaria Prodan și pentru Spynews.ro.

Prietenii impresarei au dezvăluit că cei doi sunt îndrăgostiți lulea unul de celălalt, se alintă și se giugiulesc non-stop, ca doi porumbei.

„Sunt non-stop împreună, copiii le sunt alături, fiica cea mică Anei e văzută și ea tot timpul în restaurantul afaceristului. Sunt super fericiți și îndrăgostiți.

Pentru Anamaria, Reghe e istorie de mult, nici nu vrea să mai discute nici ea, nici copiii ei despre el. Totul a rămas în urmă: scandalurile, amantele, un vis urât!

Ana și Flavius formează un cuplu superb, care se respectă și colindă lumea împreună. Fac o echipă superbă! “, au spus prietenii celor doi pentru Click!.

Vezi și Anamaria Prodan, detalii despre noul iubit. A spus în sfârșit cum s-au cunoscut și cum a cucerit-o

Citește și:

Ce părere avea Doina Teodoru despre chef Scărlătescu, înainte să formeze un cuplu. De fapt unde s-au cunoscut

Frumoasele cu povești triste. Mama Monicăi Bîrlădeanu a împlinit 70 de ani și arată fabulos. A trecut, însă, prin multe încercări