În ediția difuzată luni, 13 februarie, telespectatorii vor avea o surpriză: patru noi concurenți intră în concursul Survivor România.

Este vorba despre doi Războinici și doi Faimoși. Astfel, la Faimoși au intrat Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu (luptător MMA, fiul lui Cătălin Zmărăndescu), în timp ce tabăra Războinicilor a fost suplimentată cu Alina Radi (cântăreață, fosta iubită a lui Nick Rădoi) și Eduard Gogulescu (DJ).

Crina Abrudan a intrat în echipa Faimoșilor

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atăţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.

Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor, şi îmi doresc ca împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”, a spus Crina Abrudan, în show-ul „Survivor România” de la Pro TV, potrivit Cancan.ro.

crina-abrudan-si-zmarandescuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Crina Abrudan, noua concurentă de la Survivor, și-a resetat stilul de viață, la 45 de ani

Crina Abrudan a trecut, recent, prin transformări fizice spectaculoase. Fosta știristă, care a împlinit 45 de ani pe 17 ianuarie, a explicat dieta care i-a schimbat corpul în decurs de 6 luni. Soția fostului fotbalist Gabi Popescu arată incredibil și se simte incredibil.

„Că tot suntem la sfârșit de an, am început să îmi fac un bilanț. Lista lucrurilor bune pe care le-am făcut pentru mine în 2022 este destul de lungă și asta mă face să fiu mândră de mine.

Printre ele se numără și faptul că mi-am făcut curat în farfurie și în frigider. Adică în alimentație. Cu toate că nu mi-am propus vreodată și nici nu m-aș fi crezut în stare. Eram gurmandă și mâncam orice, pentru că nu mă îngrășam și am avut analizele perfecte, cu toate lucrurile nesănătoase mâncate.

Crina Abrudan: „Am renunțat în mare parte la zahăr si la prăjeli”

De la începutul anului am renunțat în mare parte la zahăr si la prăjeli. Habar nu am ce m-a împins să fac asta. Probabil pentru prima dată în viață am zis să mai ascult și de alții și m-am gândit că poate totuși soțul meu are dreptate când îmi spune ca mănânc prea mult zahăr. Și am luat măsuri.

„La grăsimi am renunțat în Postul Paștelui”

Apoi la grăsimi am renunțat din Postul Paștelui când pentru prima dată am încercat mâncăruri/produse vegane. Am acceptat că Postul ca alimentație este despre a nu mânca produse de origine animală și nu despre a nu le înlocui cu ceva vegan.

Și după Post am rămas la produse vegane. Dulciurile au rămas în meniu, nu am renunțat la înghețata sau ciocolată doar că nu le mai mănânc decât dacă sunt fără zahăr și grăsimi. Gustul este perfect! Acum nu mai pot mânca ceva prea dulce.

„Carnea a ieșit, încet, din alimentație”

Carnea a ieșit încet din alimentație și habar nu am de ce, ca nu a fost cu intenție. Înainte să plec în Peru a trebuit să țin dietă și mi-am dat seama atunci cât de corect mănânc, pentru că a trebuit să renunț doar la puțina carne pe care o mâncam rătăcită prin diverse mâncăruri. Acum după Peru, nu prea mai pot să mănânc carne. Nu pot să explic de ce. Dar îmi place.

Și fără să îmi fi făcut un scop din asta, sfârșitul lui 2022 mă găsește aproape vegană. Am ales aceste poze să vedeți cum se vede pe un corp schimbarea de alimentație într-un interval de șase luni, fără a face mai mult sport, fără a da jos kilograme pentru că nu am slăbit, kilogramele sunt tot 53.

Nu mi-am propus vreodată să fac muschi la sală, fac sport de trei ani, pentru sănătate. Restul a venit la pachet acum, odată cu schimbarea alimentației și doar când am schimbat alimentația”, a povestit Crina Abrudan, pe Instagram.

Citește și: Crina Abrudan a împlinit 45 de ani: „Kilogramele sunt tot 53”. Dieta care i-a schimbat corpul în 6 luni

Citește și: Cum se epilează, de fapt, concurentele de la Survivor. Vica Blochina spune tot adevărul nevăzut la TV

Citește și: Vica Blochina, despre supărarea fiului ei, legat de Survivor: «Mami, te rog să nu porți costum de baie». Ce i-a răspuns ea lui Edan

Citește și: Cum arăta Carmen Grebenișan de la Survivor, înainte de operațiile estetice. „Mi se spunea «scândura» sau « fata șnur»”

Citește și: De ce s-au umflat așa concurentele de la SURVIVOR? Un medic explică