Noi detalii despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Se pare că familia brunetei ar fi implicată în decizia acesteia de a divorța de artist, mai ales tatăl ei.

Pepe anunța la începutul lunii noiembrie că divorțează de Raluca Pastramă, precizând că el nu și-ar fi dorit acest lucru, dar asta a fost dorința ei. Deși au stabilit că vor avea un divorț amiabil și că vor divorța la notar, lucrurile s-au schimbat radical între ei și cei doi au ajuns la tribunal și se ceartă pe avere și custodia fetițelor

. Bruneta a obținut un ordin de restricție pe numele artistului, după ce acesta ar fi fost violent cu ea, din cauza infidelitații de care a aflat imediat după anunțul despărțirii. Ulterior, ordinul de restricție a fost anulat, magistrații considerând că nu există nicio dovadă care să dovedească agresiunea.

Potrivit surselor Spynews.ro, divorțul ar fi fost cauzat, de fapt, de un „dușman ascuns” al cântărețului, adică chiar de tatăl Ralucă Pastramă, Ion Pastramă, și la mijloc ar fi vorba de o sumă spectaculoasă de peste un milion de euro!

Surse apropiate cuplului au declarat pentru Spynews.ro că toată averea pe care Pepe a făcut-o în timpul mariajului cu Raluca Pastramă, ar trebui împărțită cu bruneta. Mai mult de atât, se pare că toate demersurile făcute de Raluca împotriva artistului ar fi fost coordonate de tatăl ei.

Aceleași surse susțin faptul că Ion Pastramă își dorește să îl lase în sapă de lemn pe artist, astfel că ar fi îndemnat-o pe Raluca să îi ceară lui Pepe mașina de 70.000 de euro, grădinița de 400.000 de euro, dar și o pensie alimentară de 70.000 de euro. Pe lângă toate acestea, se numără și vila din Pipera în valoare de 400.000 de euro, dar și clubul cântărețului.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Benone Sinulescu. De ce a părăsit artistul Capitala. Nu are nicio legătură cu pandemia

Care este, de fapt, relația dintre Andreea Bălan și Andreea Antonescu?