Timpul a mai estompat din durere, chiar dacă omul și artistul va lipsi unei lumi întregi. Însă a venit momentul conștientizării dispariției sale, așa că recent a fost deschis și testamentul său. Iar surprizele se țin lanț.

Cei mai importanți doi bărbați din viața sa, Kenny Goss și Fadi Fawaz, care i-au fost iubiți, unul dintre ei chiar în momentul morții sale, nu au primit nimic din partea lui George Michael.

Avere de 98 de milioane de lire sterline

Artistul cu origini elene, care a lăsat în urmă o avere de 98 de milioane de lire sterline, a lăsat totul, prin testament, surorilor sale, părinților, unor prieteni buni, dar și unor fundații caritabile.

Concret, cea mai mare parte din avere – 97,6 milioane de lire sterline –revine surorilor sale, Yioda și Melanie. Tatălui său, Kyriacos, i-a revenit o fermă unde se cresc cai, unde artistul a și locuit multă vreme.

În testamentul deschis abia acum, la mai bine de doi ani de la moartea sa, sunt incluși și șapte prieteni, printre care Shirlie Kemp, un backing vocal care cânta pentru trupa Wham!, din care George Michael a făcut parte în prima parte a carierei sale, dar și producătorul David Austin.

În testament mai sunt menționați și modelul Kay Beckenham, vărul Alex Georgiou, o prietenă de familie, Sonia Bird, și jurnalista Connie Filippello.

Cât va primi însă fiecare dintre prietenii lui George Michael va stabili însă una dintre surorile artistului, Yioda, se arată în testament.

Nimic pentru foștii iubiți

Omul de afaceri Kenny Goss, cel cu care a avut o relație timp de 15 ani, nu a primit nimic de la artist. Cei doi au confirmat despărțirea în 2011.

George Michael si cel care i-a fost iubit timp de 15 ani

Un an mai târziu, George Michael a început să iasă cu Fadi Fawaz, hair stylist.

George Michael si Fadi, ultimul sau iubit

Cântărețul a fost găsit mort în patul său, într-o reședință din Oxfordshire, la numai 53 de ani.

Fadi, cel cu care avea o relație în momentul morții sale, încă locuiește pe una dintre proprietățile lui George Michael, în ciuda insistențelor familiei artistului, care îi cere să plece.

Mai multe obiecte de valoare, printre care și pianul lui John Lennon, vor ajunge la o fundație caritabilă înființată de George Michael în 2009.

Vezi și Prințesa Diana era atrasă fizic de George Michael? Dezvăluiri despre relația celor doi

Citește și: