Fosta actriță americană este o mare iubitoare de patrupede și după ce a fost nevoită să-și părăsească unul dintre cei doi câini în SUA, pentru că era prea bătrân și prea bolnav ca să îl aducă în Marea Britanie, ea și-a convins soțul să-și mărească familia, adoptând încă un cățel.

Citește și: Prințul George începe școala. Iată ce va învăța anul acesta. Școala britanică e foarte diferită de ce se învață la noi

Meghan Markle și prințul Harry au adoptat un labrador

Astfel, pe lângă cățelul lui Meghan, un Beagle pe nume Guy, cei doi au adoptat și un labrador.

 

Potrivit revistei People, cuplul și-a luat un nou cățel la începutul verii, în mare secret, iar acesta îi însoțește peste tot. Atât la Nottingham Cottage, locuința lor de la palatul Kensington, cât și la reședința lor de vacanță din Cotswolds.

Prințul George și cățelul Lupo, în imaginile oficiale de la cea de-a treia aniversare a micuțuluiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Prințul William și Kate Middleton au adoptat, de asemenea, un cățel, la scurt timp după nunta lor, în 2011. Ei și-au luat un cocker spaniol, pe nume Lupo. Mai mult, ei au publicat mai multe imagini oficiale cu patrupedul lor, alături de prințul.

Citește și: