Adela Popescu s-a întors pe micul ecran și rpezintă din nou emisiunea „Vorbește lumea”, dar aceasta nu mai face echipă cu Cove. Aceasta a apărut astăzi alături de noii ei colegi.

În noul sezon a revenit Adela Popescu , dar în acest sezon a fost înlocuit Cove. Adela nu va avea doar un coleg, ci doi. Au intrat în echipă doi foşti oameni de radio: Andrei Lăcătuş (alias Shurubel) şi Bogdan Ciudoiu.

Cu toate că emisiunea a început de astăzi în noul format, până acum nu s-a aflat motivul pentru care îndrăgitul Cove nu mai face parte din echipă după șase ani.

Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea. A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove.

Cine este iubitul Vivianei Sposub, colega lui Cove şi a Adelei Popescu! Primele imagini cu cei doi împreunăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Shurubel şi Ciudoiu sunt foşti realizatori ai matinalului de la Virgin Radio. Shurubel a lucrat la radio timp de 10 ani şi a renunţat la această meserie în luna iulie 2020. D

Andrei Lăcătuş (Shurubel) a mai lucrat ca prezentator la UTV România, în perioada 2012-2016. Timp de zece ani a fost la Virgin Radio (şi pe vremea când se numea Radio 21), între 2010 şi 2020. A realizat matinalul postului timp de trei ani, în perioada ianuarie 2017 – iulie 2020.

Şi Bogdan Ciudoiu vine de la Virgin Radio. El a realizat matinalul Virgin Radio alături de Ionuţ Bodonea şi Shurubel, între ianuarie 2017 şi iulie 2021.

Cove, şase ani la Vorbeşte Lumea

Gabriel Coveşeanu (Cove) a prezentat Vorbeştea Lumea din septembrie 2015, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă. Cove l-a înlocuit atunci pe Răzvan Fodor.

El a prezentat emisiunea alături de Nadine, Sore si Vica Blochina până în ianuarie 2016, lună în care Adela Popescu s-a alăturat proiectului.

Ulterior, Adela Popescu a renunţat în două rânduri la acest proiect pentru că se pregătea să nască. Ea a fost înlocuită de Lora.

Recent, Cove şi Lora au prezentat emisiunea în perioada ianuarie-iunie 2021. După plecarea Lorei, Cove a avut parte de alţi cinci co-prezentatori: Sore, Veve & Coţofană (matinalii PROFM), Theo Rose şi Viviana Sposub.