De ceva vreme devenise vizibil faptul că ceva se întâmplă cu podoaba sa capilară. Deși un ochi neavizat ar fi spus că actorul în vârstă de 64 de ani experimentează în ceea ce privește frizurile, era limpede pentru cei mai mulți că starul din ”Pulp Fiction” purta peruci. Însă nici chiar cele mai scumpe peruci nu pot ascunde întotdeauna adevărul.

Așa că, în final, actorul a făcut pasul pe care mulți așteptau să îl facă: s-a ras în cap. Recent, referindu-se la acest moment, Travolta a recunoscut că cel care l-a împins în această direcție e ”un prieten bun”, vedetă de asemeni, Armando Perez, cel cunoscut ca rapperul Pitbull, chel și el.

Actorul își amintește că a gândit atunci: ”Poate chiar e timpul s-o fac!”. Și a renunțat la tot ce-i mai rămăsese pe cap.

”A fost mult mai ușor decât îmi imaginam. Viața e mai simplă acum”

Cât despre reacția soției sale, Kelly Preston, Travolta a povestit că aceasta l-a sprijinit de la început, fiind perfect împăcată cu noul look al bărbatului ei. ”Îi place la nebunie. Întotdeauna i-a plăcut ideea”, a mai povestit actorul.

Cât despre schimbarea prin care a trecut Travolta admite: ”A fost mult mai ușor decât îmi imaginam. Viața e mai simplă acum”.

A rămas însă mirat de impactul pe care l-a avut simplul fapt că acum e chel. ”Am ieșit în lume (chel – n. red.) și noua mea înfățișare a ajuns pe prima pagină a ziarelor”, a mai spus el amuzat.

Citește și: