Cântărețul a și curtat-o, dar fără succes, mărturisește el. În cadrul unei emisiuni de televiziune, bărbatul a povestit că se îndrăgostise de ea, a invitat-o la o cafea, însă a fost refuzat. Artistul își amintește că, în seara respectivă, actrița nu i-a mai vorbit deloc.

“Am curtat-o pe Oana Sîrbu în perioada pre. Aveam 17 ani pe atunci. Erau ceaiurile alea dansante, unde ne întâlneam cu toții. Am văzut-o acolo, am invitat-o la dans și i-am spus că-mi place de ea.

Apoi mi-am făcut curaj și am invitat-o și la o cafea, dar m-a refuzat. S-a întors cu spatele și nu a mai vorbit cu mine toată seara.

Era frumos pe atunci la serate, nu ca acum, când te întâlnești la masă cu prietenii și stau toți pe telefon”, a povestit el în emisiunea de la Prima TV.

Cătălin Crișan a fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie. Împreună au doi copii, Daria Cătălina și Raris Andrei.

La sfârșitul anului 2010 Cătălin Crișan a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa, iar nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, cei doi au devenit părinți, în familia lor născându-se o fetiță, Lara Maria. Pe 15 noiembrie 2013, Crișan a divorțat și de cea de-a doua soție.

Cât despre Oana Sîrbu, aceasta a fost căsătorită cu Virgil Popescu, de care a divorțat în urmă cu 25 de ani, după 4 ani de mariaj. Actrița are un băiețel adoptat în 2009, Alexandru.

Vezi și Pe fata lui o știe toată lumea, dar uite ce băiat frumos are Cătălin Crișan!

Citește și:

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani, iar vedeta i-a transmis un mesaj emoționant. Cum arată Ayan?

Ce studii are, de fapt, Monica Gabor. Pentru ce meserie se pregătea ea