Costin Mărculescu a iubit-o cu patimă pe Ella Nae. A prezentat-o prietenilor în iulie 2014, la nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă. Ea l-a cucerit iremediabil și s-au căsătorit civil. La scurt timp după fericitul eveniment, între ei au început să apară divergențe, cele mai multe exprimate public, în cadrul emisiunilor televizate, potrivit Pro TV.

Costin MArculescu a fost gasit mort in casaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

El o acuza de infidelitate, ea de violență domestică. Mai mult, ea a cerut divorțul și s-a afișat cu alt bărbat. S-au certat ca la ușa cortului, iar Mărculescu ajunsese la pământ. Ella i-a aruncat cuvinte grele lui Mărculescu, în emisiunea lui Măruță, și l-a jignit în toate felurile, în timp ce actorul a preferat să-i spună că încă o iubește și o așteaptă înapoi la el.  Din cauza tensiunii din viața sa privată, actorul a izbucnit în lacrimi, în direct.

„Nu am cuvinte. Aceste emisiuni de la tine, pe acest subiect, au fost cele mai jenante emisiuni și apariţii din viaţa mea. Și îmi cer scuze publicului (…) Ştiam trecutul ei şi am spus lumii că nu mă interesează. Că a fost cu un bărbat, cu 7 sau cu 70 e treaba ei, are 34 de ani. Ne-am asumat fiecare trecutul. Încă o iubesc (…) Noi am convenit de comun acord, dar mai mult forţat de ea, ca noi doi să divorţăm pentru nu știu ce interes al ei.

Ea a spus că nu contează actele, că eu voi rămâne soţul ei (…) Zicea că îmi face un băiat sau că-mi face doi băieţi. Nu vreau să par, în fața lumii, nici vreun prost, nici vreun bărbat slab. Nu. Sunt doar un bărbat care iubeşte, și atât”, spunea Mărculescu în emisiunea lui Cătălin Mărunță.

Actorul a dezvăluit că, în ciuda acestor lucruri, el încă o mai iubește, chiar dacă l-a lăsat pentru alt bărbat.

„Aş vrea să mă împac cu ea, dacă ea îşi cere iertare între patru ochi. Chiar dacă s-a mutat cu alt bărbat, nu mă interesează”, a mai spus Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu a fost găsit decedat în cadă, în casa lui, în seara zilei de 10 iunie. Potrivit autorităților, acesta a suferit un infarct.

 

Citește și: