A fost desemnată Miss România și a fost considerată una dintre cele mai dorite femei din România, însă a decis să renunțe la la televiziune, în ciuda succesului, pentru a-și întemeia o familie cu Zsolt Csergo. Cei doi au împreună patru copii, pe care au decis să-i crească la Miercurea Ciuc  și vedeta pare mai fericită ca oricând.

Nicoleta Luciu, schimbare de look radicală! Cum arată bruneta acum. „Te îmbătrânește!”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Nicoleta Luciu nu duce lipsă de oferte nici acum, deși au trecut câțiva ani de când s-a retras din atenția publicului. În ultima vreme, ea a început să facă campanii de promovare pentru anumite produse. În imaginile postate de brunetă, aceasta arată spectaculos.

Bruneta este o mămică dedicată și se implică foarte mult în creșterea copiilor ei, dar cu toate acestea  își face timp și pentru ea. După ce a fost criticată că s-a îngrășat, Luciu s-a ambiționat și s-a pus pe dietă, reușind să dea jos 11 kilograme în două luni, timp în care a mâncat numai salate. De asemenea, ea este și clientă fidelă a saloanelor de frumusețe, unde face tot felul de tratamente corporale.

Deși ar fi putut să aibă orice bărbat din România, Luciu a avut doar relații stabile. La începutul carierei ei avea ochi doar pentru unul singur. Nicoleta Luciu era un manechin în ascensiune când a fost cucerită de cântărețul Dinu Maxer, cu care și-a pierdut virginitatea la vârsta de 19 ani. Cei doi au fost împreună timp de 8 ani de zile, însă până la urmă gelozia a reuşit să îi departă.

Nicoleta Luciu s-a căsătorit cu Zsolt Csergo, în aprilie 2012, după șapte ani de relație. Ei au împreună patru copii. Nicoleta Luciu l-a născut pe primul ei copil, Zsolt Jr., în septembrie 2008. În octombrie 2011, Nicoleta i-a născut pe tripleţii Karoly, Kevin şi Kim.

Citește și: