„A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a scris Andreea pe Facebook și pe Instagram.

Cine este Victor Vrînceanu, bărbatul cu care Andreea Antonescu este însărcinată

Andreea Antonescu mai are o fetiță de 11 ani, pe nume Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Cei doi s-au despărțit acum mai bine de 4 ani, dar au rămas în relații bune. Actualul iubit al Andreei Antonescu este Victor Vrînceanu, redactor-șef al publicației Cancan, din vara lui 2021, și realizator al emisiunii ProSport Live. Victor Vrînceanu s-a alăturat grupului de presă Gândul în anul 2020. Iată cum îl anunța Paginademedia.ro în momentul în care a preluat conducerea publicației Cancan.

Site-ul Cancan.ro are un nou redactor-şef. Este vorba despre Victor Vrînceanu, jurnalist sportiv care s-a alăturat grupului Gândul la începutul anului 2020. De atunci realizează „ProSport Live”, o emisiune online de ştiri sportive. 

El va rămâne în continuare la pupitrul emisiunii şi va semna materiale în ProSport, însă va fi şi coordonator pentru site-ul Cancan. Concret, va prelua rolul de redactor-şef pentru site-ul tabloid de la 1 iulie. În ultima vreme Cancan nu avea un redactor-şef, rolul fiind ocupat de Adrian Artene care este director editorial în tot grupul Gândul. 

Victor Vrînceanu a lucrat peste şapte ani la Gazeta Sporturilor, unde semna articole la secţia „fotbal intern” şi avea apariţii în emisiunea GSP Live. La începutul anului 2020, acesta a trecut la ProSport – brand cumpărat de Radu Budeanu de la Andrian Sârbu, în primăvara lui 2019. 

andreea-antonescu-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Andreea Antonescu, invitată în emisiunea lui Victor Vrînceanu

În urmă cu doi ani, Andreea Antonescu a fost invitată la emisiunea lui Victor Vrînceanu și a făcut declarații curajoase. A recunoscut că mai mulți fotbaliști i-au făcut curte. „Oh, Doamne, am atins un subiect care nu îmi place! Da… și chiar în urma apariției acelei reviste Playboy. Știi cum… deodată au început să apară mesajele din partea lor (n.r. din partea fotbaliștilor). Și m-am gândit: Ah, de fapt, asta era cheia succesului! Dar, îți spun sincer, nu m-a interesat vreodată acest subiect. Sau nu m-a interesat vreodată să am o relație cu cineva din acest domeniu”, îi declara Andreea celui care avea să-i devină, peste doi ani, iubit și tatăl celui de-al copil.

Citește și: Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doa oară. Prima poză cu burtica. Wow, solista a spus și cine este tatăl copilului

Citește și: Andreea Antonescu iubește din nou! Artista a făcut dezvăluiri despre noul bărbat din viața ei