Momente impresionante vineri, 24 februarie, pe scena emisiunii „Românii au talent”, care s-au încheiat cu un golden buzz binemeritat.

”Prin numărul meu vreau să arăt lupta de a ieși din tipare. În seara aceasta îmi trăiesc visul”, a spus concurenta de doar 13 ani, înainte de a păși pe scenă. Taheira Sașa din București este cea care l-a făcut pe Dragoș Bucur să apese pentru a doua oară în acest sezon butonul auriu și s-a calificat direct în semifinale, în urma unui moment incredibil.

Taheira, alături de mama și de frații eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pasionată de circ, susținută de întreaga familie și dornică să scrie istorie, puștoaica a arătat că nu există imposibilul. ”Este un moment inspirațional”, i-a spus Mihai Bobonete, iar Dragoș a ținut să sublinieze că ”acolo, pe cerc, strălucea. Când a coborât, era un copil”.  

Longilină, blondă, cu păr lung și cu un surâs superb, Taheira Sașa are și un nume special, dar și o poveste specială. Numele este inventat de mama ei, care a avut și o reacție emoționantă, pe Facebook, după ce fiica sa a fost aclamată pe scena de la PRO TV. „Dragilor, ne-ați înmulțit înmiit bucuria, copleșindu-ne de-a dreptul cu aprecierile voastre atât de calde, vibrante și uimitoare! Vă mulțumim nespus de mult și vă dorim să vi se întoarcă înmiit!”, a scris mama Taheirei, pentru susținătorii virtuali.

Taheira Sașa, lecție de ambiție și de talent. De ce nu a fost niciodată la o școală publică

Povestea Taheirei Sașa este o lecție de ambiție și de talent. De mică a făcut tot felul de sporturi, iar la 8 ani a descoperit singura Școală de Circ în București, unde a rămas din pură pasiune și a învățat acrobația pe cer. A fost la foarte multe competiții, iar anul acesta a căștigat titlul de vicecampioană națională și va reprezenta România în Elveția în anul 2022, la campionatul mondial, anunță protv.ro.

Visul ei este să lucreze la Cirque du Soleil, iar părinții o susțin în totalitate. Pe lângă pasiunea pentru acrobație, Taheira cântă și la pian. Ea a mai povestit că nu a fost niciodată la o școal publică și a și explicat de ce.

„Eu prin numărul meu vreau să arăt lupta de a ieși din tipare și de a găsi scopul. Niciodată să nu te oprești din visat. Pentru că prin vise îți găsești pasiunea, scopul. În seara aceasta o să-mi trăiesc visul.

Eu fac școala de acasă. Nu am niciodată la o școală publică. Mama mea a lucrat în sistemul de învățământ românesc și a zis că nu vrea să îi crească altcineva copiii, așa că a găsit modalitatea de a face școală de acasă.

Noi avem manuale și curiculă de la o școală din America. Ei ne dau manualele și noi facem la distanță cu mama noastră. Am trei frați. Toți învățăm de acasă. Fratele meu mai mare deja a dat bacul la 13 ani. În sistemul american poți să dai bacul la orice vârstă, dacă ești pregătit.

El poate să aplice la facultăți în străinătate. Eu mă axez pe sport și fac sport intensiv. Școala o fac dimineața și apoi mă antrenez 4-5 ore pe zi…Fac circ de performanță. Vara asta am lucrat la un circ”, a declarat copila la PRO TV.

Citește și: Carina Veghiu și momentul magic de la „Românii au talent”. Cine e fetița cu voce ireală, care a primit golden buzz de la Andi Moisescu

Citește și: Ana Maria Mărgean, câștigătoarea „Românii au talent”, i-a dat gata pe americani. Simon Cowell și Heidi Klum, în extaz: „Cea mai bună dintre cei mai buni”

Citește și: Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent”, a uimit America. Ce i-au spus Simon Cowell și Heidi Klum pe scena de la „America’s Got Talent”

Citește și: Afacerea prosperă a Danei Nălbaru: bomboane pentru adulți, cu aur și prosecco, și prăjituri botezate cu numele ei. Cum arată și cât costă