Răzvan Fodor și Sorin Bontea au început competiția Asia Express cu dreptul. Cei doi au câștigat deja o amuletă și se pare că fac împreună o echipă foarte solidă și simpatică. De altfel, Răzvan face o echipă foarte bună și acasă, cu frumoasa lui soție, Irina (31 de ani).

Cine este soția lui Răzvan Fodor?  După ce i-a făcut o farsă s-a îndrăgostit pe viață de ea: „Doar moartea mă poate despărți de ea...”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Pe Irina o vezi destul de des la televizor, dar puțină lume știe că este soția lui Răzvan Fodor. Ea  este reporter la Pro TV și co-prezentatoare la emisiunea Vocea României, iar alături de Răzvan (44 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar după trei ani s-au căsătorit și au împreună o fetiță superbă, pe nume Diana.

La prima întâlnire, Răzvan Fodor i-a făcut o glumă proastă

 

Irina avea doar 19 ani când l-a cunoscut pe Răzvan și era studentă la Facultatea de Jurnalism. Ea făcea hosting si figuraţie specială la Buftea, iar el era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Cei doi s-au plăcut reciproc, iar după prima ieșire s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

 

Răzvan Fodor a povestit, într-o postare pe care a făcut-o pe blogul său, despre prima lor întâlnire și cum a reușit Irina să-l cucerească.   El a invitat-o la botezul unui prieten și acolo i-a făcut o farsă, iar după gluma proastă pe care i-a făcut-o s-a îndrăgostit de ea pe viață.

 

După doar trei luni de relație, Răzvan Fodor și Irina au plecat în vacanță în India

„Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten… și un prim test, să spunem așa… I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). uitati-va numai ce fata luminoasa are in imagine.  A râs cu hohote(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…”, povestea Răzvan Fodor.

„Apoi, dupa 3 luni, i-am propus o vacanta in India  unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. Dar am zis că dacă tot mi se pare că e ce trebuie, hai să o testăm până la capăt. A dormit în bungalouri de 3 $ / noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile… Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…. Asa i-am castigat si ei sinceritatea, la schimb cu a mea.

Ne-am obisnuit fiecare cu tabieturile celuilalt, am invatat ce ne place si ce nu, am invatat sa impartim bune si rele la doi si asa am depasit al treilea hop. In 2010 ne-am casatorit, iar astazi sunt la fel de convins cum am fost si atunci cand, de la o gluma proasta, a cazut cu tot cu scaun si a ras cu gura pana la urechi, ca ea e aleasa”, a povestit Fodor pe blogul lui.

 

Mai mult, Răzvan e atât de îndrăgostit și acum după 10 ani de soția lui că spune că doar moartea îi poate despărți.

„ Nu mă satur de ea. E înţeleaptă. Nu credeam că mă voi mai însura şi că o să am un copil. Zi de zi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a scos femeia asta în cale, că am o soţie înţelegătoare. Posibilitatea ca eu să mă despart de ea este doar mort. Credem amândoi că familia este lucrul cel mai important şi nu avem cum să ieşim din povestea asta sub nicio formă”, a mai spus acesta într-un itnerviu mai vechi pentru Adevărul.

Răzvan Fodor a devenit celebru ca artist. El a fost solistul formaţiilor Direcţia 5 şi Krypton, apoi a primit roluri în seriale şi în filme româneşti, iar în cele din urmă a ajuns în platourile de televiziune. El a fost jurat la „MasterChef“  timp de cinci ani.