Pe bună dreptate mulți se întreabă cine este soția lui Mihai Mărgineanu. Numele ei este Andreea, iar cei doi s-au căsătorit în 2008, pe o plajă din Vama Veche.

Mihai Mărgineanu a pregătit totul până la ultimul detaliu. Artistul i-a spus soției sale că vor avea parte de o mică vacanță, dar când au ajuns acolo, excursia celor doi s-a transformat într-o ceremonie care a avut loc pe plajă.

Artistul mărturisește că i-a venit această idee după ce Andreea ar fi spus că s-ar mărita desculță.

,,Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă.

Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat! Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată.”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu, conform Spy News.

Andreea și Mihai Mărgineanu au împreună doi copii, Tudor și Alexandra. Soția actorului stă departe de lumina reflectoarelor, astfel detaliile despre viața ei sunt mai puțin cunoscute.

Se știe însă că artistul și soția lui au fost infectați cu COVID-19 în luna aprilie. Actorul a avut inițial o formă ușoară, care după câteva zile s-a agravat. Din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Mihai Mărgineanu s-a infectat cu virusul înainte să plece într-o vacanță cu familia, a declarat artistul.

,,În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații.

Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte plăcut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!”, a scris artistul pe pagina lui de Instagram.

Vezi și Mihai Mărgineanu, infectat cu Covid: „Mi-a fost rău şi nu mi-a plăcut”

Citește și:

Jessie J a suferit o pierdere de sarcină: „Tristețea este copleșitoare”

Magda Vasiliu, despre viața după cel de-al treilea divorț. Are sau nu un nou iubit?