Misterioasa doamnă Dumitrescu este Cristina Sima, în vârstă de 38 de ani, alintată de soț Zelda. Este jurnalistă, în trecut a lucrat pentru o revistă de modă din România, iar în prezent scrie pe blogul său de frumusețe, conform Antena 1.

Cum s-au cunoscut

Cristina și Florin Dumitrescu s-au cunoscut în 2010, când ea i-a trecut pragul resturantului, pentru a afla mai multe despre mâncarea pe care el o pregătește. Bucătarul s-a îndrăgostit pe loc de ea și a recurs la arma sa ”mortală”: i-a pregătit un desert care să o dea pe spate.

Nerăbdător să o întâlnească din nou, Dumitrescu i-a cerut prietenia pe Facebook chiar în ziua următoare, susținând că i-a fost sugerată de platforma de socializare.

Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii.

Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine Fructul Interzis și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.

Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, povestea chef Florin Dumitrescu.

La 3 ani de la prima întâlnire s-a născut prima fetiță a cuplului, pe care au botezat-o Ava, iar la 4 ani, cei doi s-au căsătorit. Între timp a avenit pe lume și a doua fetiță a cuplului.

chef florin dumitrescu si familia luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost.

Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!”, declară Florin Dumitrescu.

Vezi și Imagini inedite de la nunta lui chef Florin Dumitrescu, de acum 6 ani: ”Mă uit la clip şi realizez…”

Citește și: