Soția lui este Sonia, o femeie despre care se știu prea puține. Femeia preferă să rămână în umbră, iar soțul îi respectă dorința. Rareori își însoțește soțul la evenimente, iar atunci este foarte vânată de către fotografi.

sotii-anul-trecutSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Se știe despre Sonia doar ce a spus public Adi Hădean și anume că gătește excelent (și asta nu e puțin lucru venind de la un chef!) și că, de fapt, merită 10 la toate capitolele.

“Soţia mea are notă maximă la gătit, cum altfel?”, a răspuns la un moment dat chef Hădean când a fost întrebat cum găteşte jumătatea lui. A specificat că mai ales ciorba de burtă făcută de ea nu se compară cu nimic.

Dar nu doar la bucătărie stă bine doamna Hădean. “Soţia mea are notă maximă pe linie, la toate capitolele, d-aia am şi luat-o de nevastă… e simplu”, mai spunea el la un moment dat despre soția lui, absolventă a Internaţional School of Communication din Londra. În mod interesant, la căsătoria cu Adi Hădean femeia nu a dori să-și schimbe numele, rămânând la cel de ”fată”, Nechifor.

„Am 37 de ani. Sunt îndrăgostit de soția mea și sunt topit după fiul nostru” – așa scria Adrian Hădean pe blogul său, în urmă cu mai mulți ani. Între timp, Adi Hădean a împlinit 43 de ani și nimic nu s-a schimbat. Pe cei doi îi leagă aceeași iubire frumoasă.

Vezi și Cătălin Moroșanu, detalii inedite despre părinții săi: “De la mama am moștenit… Mă bucur că am rămas lângă ei”

Citește și:

Întâi a fost diagnosticată cu cancer și a făcut dublă mastectomie, iar acum a venit un diagnostic la fel de crunt. Iubita actriță are numai 49 de ani…

Să fie împăcarea anului? Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc, gesturi tandre în public