Multă vreme, despre actor s-a crezut că are o relație cu nu mai puțin celebra Stela Popescu, cei doi fiind un cuplu pe scenă. Mulți erau în stare să jure că cei doi actori formau un cuplu și în viața reală. Doar că pe cei doi actori nu i-a legat decât o strânsă prietenie.

Eram mai plinuţ, aveam un început de chelie…”

Povestea dintre Alexandru Arşinel şi Marilena a debutat simplu. “Soţia mea era destul de neabordabilă. Eu eram la începutul carierei mele, eram mai plinuţ, aveam un început de chelie, dar un anumit farmec. Felul cum i-am cântat, i-am vorbit, a încântat-o până la urmă. Am încercat să ne cunoaştem. Relaţia nu s-a sudat din prima clipa, ci destul de greu, ne-au trebuit doi ani ani”, povestea Arşinel.

Crede că totul depinde de acea întâlnire esenţială, de norocul de a-ţi întâlni jumătatea. “Ideea de contabilizare mi se pare o idee ruşinoasă. Chiar dacă ai avut mai multe întâlniri în viaţă, căptuşite şi cu puţină dragoste, nu te lauda, nu în asta constă esenţa vieţii tale ca actor şi ca om.

Am avut norocul, după ce am trecut prin câteva rateuri, să dau peste un om cu care m-am înţeles şi pe care l-am iubit”, povestea el la un moment dat.

Începutul a fost unul anevoios, dar împreună au reuşit să răzbată. Nu aveau prea multe lucruri, doar bucuria de a fi unul lângă celălalt. “Sunt un om optimist, de aceea am trecut peste multe greutăţi. Am pornit de la zero în viaţă, cu meseria, cu căsătoria. Nu aveam posibilităţi, la vremea aia nu existau. Nu visam decat la o cameră, eventual dacă aveam şi un televizor era un lucru minunat, ca să nu mai spun de un frigider.

Noi am început greu, dar lucrul acesta ne-a şi mobilizat. Ea răspundea de ceea ce înseamna familie, avea un serviciu destul de greu, eu încercam să aduc liniştea materială acasă, eram la teatru, aveam şi colaborări, cântam în baruri. Lupta asta a durat mulţi ani până când am realizat ceva.

Am avut parte de multe momente triste: pierderea părinţilor, dispariţia unor prieteni. Acestea au fost momentele care m-au marcat, dar sunt lucruri naturale, se găsesc în formula vieţii. Fiecare suntem datori cu o dispariţie, dar toate dispariţiile te dor cumplit”, mai spunea Arşinel.

Marilena a reuşit să îi vindece toate rănile trecutului, să îi dăruiască doi copii minunaţi, astăzi oameni realizaţi şi cu urmaşi la rândul lor. “Suntem altfel când iubim. Un om nefericit în amor nu poate reuşi în profesia lui. Nu poţi uita prima emoţie”, mărturisea Arşinel.

Marilena este imobilizată în scaunul cu rotile

Cei doi sunt și acum alături, purtându-și de grijă unul altuia așa cum pot, mai cu seamă că Marilena este imobilizată în scaunul cu rotile, după ce, în urmă cu mai mulți ani, tocul pantofilor i s-a blocat în scări și a căzut direct în cap.

Deși a ajuns de urgență pe mâinile medicilor pentru a fi operată, aceasta a rămas cu sechele, având în permanență nevoie de îngrijiri. O doamnă asistentă o ajută zi de zi.

Cu toate acestea, iată cum o vede soțul ei: ”Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, „ți-a plăcut mâncarea?”, ea zice da.

Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă”, declara Alexandru Arșinel în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.

Cei doi au împreună doi băieți, Bogdan și Cristian. Chiar dacă niciunul dintre ei nu i-a călcat pe urme celebrului lor tată spre o carieră în lumea artistică, Alexandru Arșinel este extrem de mândru de ei. Cel dintâi este de meserie inginer constructor, iar mezinul s-a orientat către agricultură.

“Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea.

Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă. De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, spunea Alexandru Arșinel în urmă cu câteva luni, potrivit Click.

Vezi și Alexandru Arșinel face dezvăluiri: ”Toată familia fiului meu cel mare a avut Covid!” Cum se simte soția lui paralizată

Citește și:

Mihai Mitoșeru iubește din nou. Cine e femeia cu care a înlocuit-o pe Noemi?

Silviu Prigoană, acuze dure la adresa Adrianei Bahmuțeanu: “Nu-i lasă pe copii să poarte mască. Ei când se întorc de la mama lor, eu îi testez”