Zannidache a mărturisit că, în prezent, nu are iubită. A recunoscut că s-a îndrăgostit însă la 17 ani. Artistul nu i-a dezvăluit numele, ci a preferat să spună doar că este vorba de o fată care nu merita iubirea lui. Deși a fost marea lui dragoste și are și acum sentimente pentru această persoană, tânăra a continuat să îl respingă și nu a părut impresionată de nimic din ce a făcut el.

Zanni a povestit că a fost îndrăgostit nebunește de ea și că făcut multe sacrificii pentru această fată, dar ea îl înșela cu alții, potrivit kanald.ro. Oricât a încercat să îi intre în grații, Zannidache a dezvăluit că această fată nu a părut deloc interesată de el, nici măcar după ce a devenit a devenit persoană publică prin participarea la diverse emisiuni sau de când a devenit protejatul lui Alex Velea.

”Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu… Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea.

Înainte nu eram eu, cel de acum, eram unul care stăteam doar la calculator.

Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții.

Eu sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: ”sunt în continuare îndrăgostit de tine, vrei să-ți gătesc ceva”. Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc”, i-a mărturisit Zanni în emisiunea online a lui Pepe de pe Youtube, BarOnline.

Viața lui Zannidache bate filmul

Zanni a reușit să impresioneze fanii Survivor România prin parcursul foarte bun de pe traseu. Astfel, după a doua săptămână la Survivor România 2021, Zannidache a fost votat jucătorul săptămânii în echipa Faimoșilor. Însă, el a atras atenția tuturor și pentru sinceritatea lui. El le-a spus mereu adevărul verde în față co-echipierilor lui, chiar dacă uneori cuvintele lui au deranjat.

Faimosul Zannidache are o poveste de viață impresionantă. Acesta a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere, însă și-a văzut visul cu ochii și s-a ridicat prin propriile puteri și multă voință. Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte.

Citește și:

Anunțul dureros făcut de Lora, la un an de la moartea mamei sale: „Cea mai grea zi din viața mea”

Câte kilograme are acum Raluca Bădulescu, la câțiva ani de la operația la stomac: ”Am înălțimea de 1,73 cm, deci…”