Cel mai probabil, ceremonia va avea loc până la finele anului, cei doi având o relație deja de 6 ani. Aceasta se anunță a fi una memorabilă, ambii miri fiind ”de familie bună”.

Corina Corolevschi este o fostă atletă din Constanța, care provine dintr-o familie înstărită. Tatăl ei este nimeni altul decât milionarul Constantin Corolevshi. De aceea i se și spune ”Prințesa Constanței”.

la-Corbu-unde-sunt-actionariSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Tânăra în vârstă de 31 de ani este o fostă campioană balcanică și multiplă campioană națională la mai multe probe de viteză și ștafetă. S-a apucat de sport la 9 ani şi s-a lăsat în 2011, în urma unei accidentări. A fost campioană balcanică la ştafeta de 4×100 metri, dublă campioană naţională la 60 metri, campioană naţională la 200 metri şi campioană naţională cu ştafeta de 4x3x2x1.

Cât despre Mihnea Daniel Nastase, acesta a făcut liceul în Elveția, facultatea la Paris și masterul la Londra. În vârstă de 27 de ani, Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, lucrează la Bruxelles, el fiind asistentul eurodeputatului PSD Cătălin Ivan.

De altfel, Mihnea și Corina sunt colegi în Parlamentul European. Cei doi apar la reuniuni îmbrăcați la patru ace, așa că au fost supranumiți „Ken” și „Barbie” din politică. Sunt îndrăgostiți de lux și se îmbracă de la cele mai mari case de modă din lume. Mai mult, cei doi au și o afacere împreună.

Vezi și Pe fiul lui Ilie Dumitrescu îl știe toată lumea, dar iată cât de frumoasă e sora lui

Citește și:

Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv pentru care nu-l aduce pe Felix Baumgartner în România: ”Sunt leoaică, cum Dumnezeu?”

Fiica lui Horia Moculescu este de nerecunoscut! La 30 de ani, Nidia a apelat deja la câteva intervenții estetice