Prezentatoarea TV Lauren Sanchez este cea care l-a făcut pe fondatorul Amazon să dea cu piciorul unui mariaj de 25 de ani. Au trecut trei ani de atunci, însă în ciuda comentariilor răutăcioase aceștia continuă să formeze un cuplu și sunt implicați amândoi în multe proiecte caritabile.

Iubită omului de afaceri are 52 de ani și atrage toate privirile când apare în public. Pentru Jeff a pus și ea punct unui mariaj de 13 ani de mariaj.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos s-au logodit

The Little Market International Women’s Day, Los Angeles, California, USA – 08 Mar 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Zvonurile că ea și Bezos (57 de ani) ar forma un cuplu au început cu un an îniante ca miliardarul să-și anunțe divorțul. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, unde au socializat, s-au revăzut apoi la evenimente similare și relația a evoluat. În scurt timp, Bezos le-a cunoscut inclusiv pe prietenele lui Lauren.

Cei doi au lăsat însă rușinea la o parte iar în iulie 2019, la doar șase luni de la anunțul divorțului au decis să nu se mai ascundă și s-au afișat oficial împreună, arătând tuturor cât sunt de îndrăgostiți. Au apărut de mâna la turneul de tenis de la Wimbledon și nu le-a păsat de privirile indiscrete ale celor din jur. De atunci cei doi au fost fotografiați în ipostaze intime de multe ori, cum ar fi și în vacanța de iarnă pe care au petrecut-o în St. Barts. Lauren și Jeff radiază de fericire și relația lor e una tot mai serioasă, după cum au declarat și prietenii miliardarului. Mai mult, Lauren și Jeff se pare că se pregătesc de nuntă. Ea a fost surprinsă purtând un inel cu diamant, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora fondatorul Amazon ar fi cerut-o deja de soție.

”Este un om schimbat”, spun cei care l-au întâlnit recent pe Jeff. ”Este complet schimbat. Se simte vizibil bine, e mai jucăuș și relaxat decât de obicei”, a povestit o sursă.

În noiembrie 2021, Jeff Bezos și iubita sa, Lauren Sánchez, și-au cumpărat cu 78 de milioane de dolari, o proprietate de 56.000 de metri pătrați în Maui, a doua insulă ca mărime a arhipelagului Hawaii. Noua proprietate, denumită La Perouse Bay, are în vecinătate un parc național și câmpii brăzdate de lavă. La Perouse Bay include șapte parcele învecinate, fapt care îi permite lui Bezos să se bucure de propria plajă cu nisip alb.

În ianuarie 2019 Jeff Bezos şi MacKenzie S. au anunţat că divorţează după 25 de ani de căsătorie, fapt ce a stârnit o vâltoare mediatică la care a participat inclusiv preşedintele SUA, Donald Trump.

Presa scria atunci că în ultimele luni de căsnicie el a menţinut o relaţie în secret cu Lauren Sánchez, prezentatoare a programului matinal al postului Fox din Los Angeles, California. Se pare că omul de afaceri şi prezentatoarea tv avuseseră mai multe întâlniri în ultimele opt luni înainte de divorț, potrivit tabloidului National Enquirer, versiune susţinută şi de alte mass-media precum New York Post.

Relația dintre cei doi a ținut primele titluri în presă în martie 2019. Potrivit The Wall Street Journal, tabloidul National Enquirer a plătit o sumă considerabilă de bani în schimbul mesajelor intime și a pozelor nud pe care Jeff Bezos i le trimisese amantei Lauren Sanchez. Suma ar fi fost plătită fratelui femeii, Michael Sanchez, apropiat de președintele american Donald Trump.