Starul american, care are în palmares două premii Oscar, a făcut această dezvăluire în timpul unui interviu acordat pentru ET Canada, în care a vorbit despre parenting şi cel mai recent film al său, „About My Father”.

„Nu există o altă soluţie atunci vine vorba despre copii. Nu-mi place să fiu nevoit să aplic legea sau alte lucruri de genul acesta. Dar, uneori, nu ai de ales. Şi cred că orice părinte ar spune acelaşi lucru. Întotdeauna îţi doreşti ceea ce este mai bun pentru copiii tăi şi să le acorzi prezumţia de nevinovăţie, dar uneori nu se poate”, a spus starul newyorkez.

Atunci când jurnalistul care îl intervieva i-a adresat o întrebare despre cei şase copii ai lui, Robert De Niro l-a corectat imediat: „Şapte, de fapt”.

„Tocmai mi s-a născut un copil!”, a declarat actorul, fără să ofere însă detalii despre cel mai nou membru al familiei sale şi nici despre femeia care l-a adus pe lume pe cel de-al şaptelea copil al său.

7 copii cu mai multe femei

Robert De Niro avea până recent şase copii din relaţiile sale anterioare. Starul de cinema şi prima lui soţie, Diahnne Abbott, pe care a întâlnit-o pe platoul de filmare, pe vremea când apărea în Taxi, au împreună o fiică – Drena, în vârstă de 51 de ai, fiica ei, adoptată de actor – şi un fiu – Raphael, în vârstă de 46 de ani.

În 1995, actorul a devenit din nou tată, împreună cu fosta iubită Toukie Smith, model şi actriţă. Gemeni Julian şi Aaron, ajunşi în prezent la vârsta de 27 de ani, s-au născut cu ajutorul unei mame surogat.

Robert De Niro mai are un fiu, Elliot, în vârstă de 24 de ani, şi o fiică, Helen Grace, în vârstă de 11 ani, cu cea de-a doua soţie a lui, Grace Hightower, cu care a fost căsătorit în perioada 1997 – 2018, relație care a avut și ceva pauze.

Femeia care l-a făcut din nou tată

Cât despre femeia care l-ar fi făcut din nou tată, aceasta ar fi Tiffany Chen, instructor de Tai Chi și actriță, pe care a cunoscut-o când ambii filmau pentru The Intern, în 2015, scrie Mirror.

ea-este-iubita-lui-de-niroSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Fotografii: Profimedia

Se zvonește că relația ar fi început în 2021, Tiffany fiind văzută în compania actorului ultima oară în martie, când paparazzii au speculat că ar fi însărcinată.

Vezi și Robert de Niro, îndrăgostit lulea la 78 de ani

Citește și:

20 de vedete, în cel mai nou film românesc, „Retreat VAMA VECHE”. Adelina Pestrițu, actriță alături de Adela Popescu, Laura Cosoi, Ada Condeescu și Florin Călinescu

Fiica Salmei Hayek, un amestec exploziv de frumusețe și bogăție, la doar 15 ani. Are un tată miliardar, o mamă celebră și un imperiu la picioare