În 2013, când a venit pe lume micul prinț George, William și Kate au angajat part-time o fostă menajeră a reginei Elisabeta a II-a să–i ajute la treburile casei și să le plimbe cățelul. Ulterior, ei au decis că au nevoie de ajutor, în permanență, pentru ca ei să se întoarcă la îndatoririle regale. Au decis să o angajeze pe fosta dădacă a prințului William, Jessie Webb. Însă, aceasta s-a pensionat și astfel din 2013 au angajat-o pe Turrion Borrallo, o dădacă cu foarte multă experiență, în vârstă de 44 de ani. Aceasta locuiește la palatul Kensington de atunci și acum are grijă și de prințesa Charlotte și prințul Louis, potrivit revistei Cosmopolitan.  Borrallo nu doar că locuiește în casă cu Kate și William și copiii lor, dar îi însoțește și în deplasări și chiar și la evenimente.

profimedia-0252185552SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Maria Teresa Turrion Borrallo a absolvit  prestigioasa școală de dădace Norland School

Turrion Borrallo a fost antrenată timp de patru ani pentru această meserie, la prestigioasa școală de dădace Norland School, unde a urmat și cursuri de auto-apărare și arte marțiale, a învățat tehnici antiterorism și chiar să conducă ca un șofer profesionist.

„Dădacele sunt învățate să facă totul, de la condus defensiv până la probleme de securitate, și cum să aibă grijă de un viitor rege sau o viitoare regină”, a declarat comentatorul regal Victoria Murphy pentru ABC News.

Norland School, cea mai prestigioasă școală de dădace din lume, se află în Bath, în vestul Angliei,  și acceptă doar 90 de studenți în fiecare clasă. Cursurile durează patru ani, iar în al patrulea an elevele fac practică într-o familie regală și femeile care vor să învețe aici trebuie să plătească nu mai puțin de 19.000 de dolari pe an. Fiecare absolventă primește cam 6 oferte de job, la terminarea școlii, iar majoritatea ajung să lucreze pentru familii regale, pentru diplomați, oligarhi sau vedete rock.

Maria Teresa câștigă 75.000 £

Borrallo îi învață pe prințul George și pe Charlotte și limba spaniolă. Când era la grădiniță George știa să numere în spaniolă, iar micuța prințesă știe și ea mai multe cuvinte în limba nativă a bonei. De câte ori apare la evenimentele regale, bona poartă uniforma bej primită de la școală. Așa a fost văzută și la nunta Pippei Middleton, sora lui Kate, dar și la botezul prințesei Charlotte.

În plus, ea trebuie să-și țină părul în permanență strâns și machiaj minimal. Are voie să poarte doar o singură pereche de cercei și doar încălțăminte cu talpă joasă. Mai mult, dădacă adoră să le tricoteze hăinuțe celor mici. În 2015, ea  i-a făcut o bonetă cu influențe spaniole printesei Charlotte, care a fost purtată și de prințul Louis. Revista Cosmopolitan mai dezvăluie că  Turrion Borrallo are un salariu de numai 75.000 £ pe an, adică peste 100.000 de dolari pe an.

Citește și: