Fosta actriță americană a trebuit să se obișnuiască cu o grămadă de schimbări de când a intrat în familia regală, iar faptul că are pe lângă ea tot timpul un staff foarte numeros este doar una dintre concesiile pe care trebuie să le facă.  Deși se afla în atenția publicului datorită rolului de succes în serialul Suits, de când a devenit soția prințului Harry, ea este mult mai vulnerabilă și mai expusă publicului. Astfel, pe lângă asistenții pe care îi are pe lângă ea și menajere, Markle are tot timpul lângă ea o gardă de corp, o femeie blondă, care îi flanchează fiecare mișcare.

bodyguard MeghanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

 

Și Kate Middleton are gardă de corp o femeie

Casa regală britanică a refuzat să-i dezvăluie numele, însă femeia lucrează de câteva luni pentru cuplul regal și nu o pierde deloc din priviri pe fosta actriță americană.  Ea a fost fotografiată în mai multe rânduri alături de ducesă, fiind surprinsă în timp ce se asigura că totul este în siguranță în jurul soției prințului Harry.

Femeia are funcție de inspector și l-a înlocuit pe șeful bodyguarzilor prințului Harry, sergentul Bill Renshaw, când acesta a ieșit la pensie, după 30 de ani în slujba familiei regale. În timpul turneului de 16 zile, blonda a însoțit-o pe Meghan la fiecare pas și a supravegheat  întreaga operațiune de poliție a cuplului.

 

Cu toate acestea, ea nu este singura femeie bodyguard din familia regală.  Kate Middleton are, de asemenea, gardă de corp o femeie. Este vorba despre sergentul Emma Probert. Ea a fost angajată imediat după ce prințul William și Kate și-au anunțat logodna, în 2010, și a fost fotografiată de mai multe ori alături de ducesa de Cambridge. Ba mai mult, se crede că Emma este cea care a antrenat-o pe blonda lui Meghan pentru această meserie.

Citește și: