Soția lui Andrei Aradits este și ea absolventă de UNATC, secția teatrologie, dar și-a transformat pasiunea pentru sport într-o sursă de venit, devenind instructoare de yoga. Iată cum se descrie Andreea Aradits pe site-ul ei, pe care își promovează cursurile.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Andrei Aradits

„Practic yoga cu pasiune și dedicare din 2015. În 2016 am început primul Teacher Training de 200 ore (TTC 200h), fără intenție să predau. Îmi doream să aflu mai multe. Nu aveam idee cât de vast este acest domeniu și cât va dura să învăț, să înțeleg și să pun în practică. 

​Sunt profesor certificat de Yoga Alliance RYT 500 h pentru Ashtanga, Hatha, Vinyasa, Yin & Restorative Yoga. Predau clase de Ashtanga Yoga din pasiune. Practic Ashtanga yoga 2 ore pe zi, 6 zile pe săptămână. În fiecare săptămână. Tot din pasiune. 

Ashtanga yoga este o practică spirituală tradițională, care necesită consecvență, dedicare și care îți oferă sănătate pentru întregul corp, o minte calmă și limpede. Îmi place să împărtășesc din experiența pe care am acumulat-o și din ceea ce continui să învăț din studiile pe care le fac sub îndrumarea profesorilor mei din țară și din străinătate”.

andreea-aradits-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Andrei Aradits, despre soția lui: „E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga”

După spusele lui Andrei Aradits, care a dezvăluit divorțul la podcastul „Vorba lui Jorge”, Andreea se află în India de 6 luni.

„Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga (n.r. fosta soție, Andreea). Doar eu cu el suntem (n.r. cu Eric, fiul lor). Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: ok, nu-ți permiți treaba asta. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”.

„Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”,a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge”.

Cum s-au cunoscut Andrei și Andreea Aradits

Andrei și Andreea s-au cunoscut pe vremea când Aradits apărea în primul serial „În Familie”, de la Prima TV, în 2002. Andreea lucra în echipa de producție a serialului, iar între cei doi se pare că a fost dragoste la prima vedere, iar după doi ani au devenit soț și soție. În 2017, când împlineau 15 ani de relație, Andrei Aradits a făcut o dezvăluirire, pe o rețea de socializare.

„Acum fix 15 ani, am invitat-o pe fata asta la mine acasă să-i arăt ce muzică pe calculator compusesem. Mi-a mărturisit după ani că bănuia că-i un pretext… nu era. Chiar a ascultat aiurelile mele muzicale”, a dezvăluit Andrei, însă acesta a precizat că el nu a avut curajul să facă primul pas, ci Andreea a luat inițiativa.

„Ne-am cunoscut  la serialul În familie! Ea lucra la producție. Însă nu aveam curajul să fac primul pas, deși îmi făceam des de lucru prin biroul unde lucra ea. Până într-o seară, când mă trezesc cu un mesaj de la ea pe telefonul mobil care suna cam așa: «Do you believe in love at first sight or should I walk by again?» (n.r. – Crezi în dragoste la prima vedere sau trebuie să mai trec o dată prin fața ta?) Am zis: Mm, hai să mă duc. Ceva-ceva tot o ieși în seara asta“, a povestit Andrei într-un interviu mai vechi pentru femeia.ro.

Andreea și Andrei Aradits au un băiat, tot actor

„Și de-atunci am rămas împreună. Începuturile noastre au fost foarte nesigure, pentru că eram extrem de diferiți. El râdea de mine că sunt mică și snoabă și mi se părea că le știu pe toate. În plus, terminasem și Caragiale, un liceu de fițe. Mergeam prin cluburi, iar Andrei era hipiot, cânta la chitară și se îndoia de gusturile mele muzicale. Din seara aceea, deși nu ne dădeam nicio șansă până a doua zi, ne-am trezit că trecuse o lună și eram tot împreună. Am plecat de la diferențe și am găsit multe lucruri în comun”, a dezvăluit și Andreea.

Puși pe glume și pe distracție, cei doi au avut o nuntă inedită. Au organizat petrecerea la un fast-food și au invitat doar 20 de persoane. „Ne-am gândit să ne luăm și noi, erau atâția oameni în jurul nostru care făceau pasul. Dar, după ce am constatat cât se chinuiau cu toții să le iasă perfect, am luat decizia să dăm petrecerea la fast-food. Au fost maximum 20 de persoane. Am vrut să ne sărbătorim într-un tramvai, dar nu ne-au lăsat, de teamă să nu se rupă cu noi, pentru că era destinat petrecerilor pentru copii”, a mai spus Andrei pentru Femeia.ro.

Andrei și Andreea un băiat superb, pe nume Eric, care anul acesta va termina liceul. Și cum talentul se moștenește din tată-n fiu, și băiatul le calcă pe urme. Tânărul a jucat alături de unul dintre marii actori români, Marcel Iureș, în „Octav”, dar a avut apariții și în serialul „Las Fierbinți”.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV Andrei Aradits: ”Au fost momente în care ceea ce făceam era rău”

Citește și: Andrei Aradits a divorțat după 17 de ani de căsnicie: „Am băgat actele în septembrie”. Actorul recunoaște că „s-a vindecat” pe Tinder și la psiholog