Raluca Pastramă nu se mai ascunde. Și-a refăcut viața după divorțul de Pepe și pare foarte fericită în noua relație.

Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit cu scandal, artistul acuzându-și soția de infidelitate, iar în final au divorțat amiabil la notar. Dacă Pepe deja s-a afișat cu noua iubită, Yasmine, o tânără make-up artist în vârstă de 26 de ani, care seamănă foarte bine cu Raluca. Acum s-a aflat și cine este iubitul brunetei, care a preferat totuși să nu se afișeze în public cu noul iubit.

Potrivit Cancan.ro, pe tânăr îl cheamă Ibrahim, iar relația dintre ei este cât se poate de serioasă. Ibrahim este de origine arabă, are 27 de ani și provine dintr-o familia potentă financiar, care are mai multe afaceri în România.

Cei doi par foarte îndrăgostiți și el îi ,declară iubirea pe rețelele de socializare, semn că este sigur de ceea ce simte pentru frumoasa brunetă.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!” , este mesajul scris de actualul iubit al Ralucăi Pastramă, cu ocazia zilei sale de naștere, într-o postare pe Instagram, în care a ales să îi mascheze chipul Ralucăi cu o inimă mare și roșie.

raluca si pepeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

În urmă cu câteva săptămâni, Raluca Pastramă a decis că este momentul să îşi asume povestea de dragoste pe care o trăieşte în prezent. Astfel, ea a încărcat pe IG Story o poză în care se sărută pasional cu noul iubit… Deşi a vrut să se ştie că nu mai este o femei singură, bruneta nu a vrut să se afle identitatea bărbatului din viaţa sa, aşa că i-a acoperit chipul cu o inimioară.

Recent, Pepe a susţinut un concert într-un club din Constanţa. Printre melodiile cu care şi-a încântat fanii, artistul a interpretat şi una destul de tristă, iar mulți au interpretat că îi este dedicată fostei sale soții și a făcut totul public într-un filmuleț pe Instastory.

„Tu nu ştii că-mi mai pasă/ De tine/ Şi că te mai văd prin casă / Deşi nu eşti lângă mine…Oare ai reusit sa fugi departe/ Acolo unde nu exista inimi sparte/ Acolo unde voiai să ajungi/ De câte ori eu te făceam să plângi/ Ai dat de unu care nu-i aşa de ocupat/ Ai dat de cel cu care-ţi iei micul dejun în pat/ De cel ce îţi va da tot ce eu nu am putut…”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Citește și:

Cadoul inedit pe care Cleopatra Stratan și Edward Sanda l-au primit la nuntă

Charlene, alături de prințul Albert de Monaco după cinci luni în Africa de Sud