Noua iubită a cântărețului este Alice Badea, iar presa mondenă scrie că tânăra este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti.

Mai mult, ea și artistul au colaborat în urmă cu un an, pentru varianta live a piesei „Doare“, interpretată alături de o orchestră. Cea care i-a prezentat-o lui What’s Up este chiar fosta soție, Simina.

“Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând”, au declarat apropiați de-ai artistului pentru click.ro.

Alice Badea a colaborat cu mai mulți artiști de top din România, printre care Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills.

În ceea ce o privește pe fosta soție, Simina, aceasta începe să se vindece după divorț, a mărturisit una dintre prietenele ei. În plus, e în mare formă, ea reușind deja să slăbească 20 de kilograme.

Vezi și Abia a anunțat divorțul și deja și-a găsit sufletul pereche. What’s Up, despre noua iubită: ”Sunt îndrăgostit. Nu mă aşteptam nici eu să se întâmple atât de repede”

Citește și: