Acum, a devenit clar că cei doi formează un cuplu, iar povestea lor de dragoste, deși greu de crezut, are deja 11 luni vechime.

Daliana Răducan, căci așa se numește tânăra, a început să fie urmărită pe rețelele de socializare de fanii lui Răzvan, iar aceștia nu s-au putut abține să nu-i spună cât de bine seamănă cu fosta iubită a acestuia, cântăreața Lidia Buble.

Asemănarea este, într-adevăr vizibilă, dar, din păcate, fanii nu s-au oprit aici. ”Semeni bine cu Lidia Buble. Cred că de-asta te-a ales. Îi păstrează amintirea vie. Se pare că nu a uitat-o”, se arată în mesajul apărut la una dintre postările Dalianei Răducan de pe Instagram.

dalianaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Daliana, însă nu i-a răspuns, semn că nu pleacă ochii și nici urechile la bârfele care, inevitabil, apar inclusiv legat de ea. Nici măcar nu s-a obosit să șteargă comentariul.

De altfel, după cum se autodescrie aceasta, îi place să se axeze doar pe lucrurile cu adevărat frumoase și importante din viața sa. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie noua iubită a lui Răzvan pe blogul său.

Dar cine este Daliana? Tânăra este de profesie arhitect și designer de interior. A făcut parte din echipa emisiunii „Visuri la Cheie”, difuzată la Pro TV, alături de Dragoș Bucur, însă de câțiva ani lucrează pe cont propriu, având un birou în centrul Capitalei.

Vezi și Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Răzvan Simion. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ei?

Citește și:

Adelina Pestrițu, însărcinată? Vedeta a răspuns imediat și a vrut să se știe clar de la ea

Diana Dumitrescu, urare specială pentru soțul său: ”40 e…”