Pe rețelele de socializare, Cătălin Tomată s-a afișat deja cu noua iubită. De remarcat faptul că femeia seamănă leit cu Elena Băsescu. E brunetă, cu părul lung, trăsăturile sale aduc cu cele ale elenei și are un trup de manechin.

Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit la finalul lui 2019 și au împreună o fetiță, pe Anastasia. Nici până în ziua de astăzi nu se cunosc motivele pentru care cei doi și-au spus adio.

Cu toate acestea, Elena și Cătălin au rămas în relații foarte bune, iar recent s-au întâlnit cu ocazia zilei de naștere a fetiței lor.

După despărțirea de Tomată, Elena Băsescu nu a mai fost surprinsă cu niciun bărbat. În schimb, Cătălin Tomată a simțit nevoia să le-o prezinte tuturor pe noua cucerire pe rețelele de socializare.

Cum se descurcă Elena Băsescu cu trei copii

Pe Sofia și Traian Jr. îi are din mariajul cu fostul soț, Bogdan Ionescu, iar pe Anastasia, mezina familiei, din relația cu fostul ei partener, Cătălin Gheorghe. De aproape doi ani, Elena Băsescu își crește micuții singură, însă nu se plânge.

Invitată în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, Elena Băsescu a vorbit cu sinceritate despre viața cu trei copii și a dezvăluit că nu este atât de greu pe cât pare.

„Nu mi se pare așa greu. Până la urmă, noi, femeile suntem făcute să naștem, să aducem viață pe pământ, să-i îngrijim”, a explicat Elena Băsescu.

Vezi și Schimb savuros de replici între Elena Băsescu și Codin Maticiuc. Cum s-a pozat vedeta cu cei trei copii ai ei

Citește și:

Cum a fost la ziua lui Ilie Năstase și ce cadou i-a făcut Ioana. Ce își dorește fostul tenismen pentru acest an

Detalii incendiare despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! Cum a ”spart” casa unui bărbat însurat