UPDATE: Actrița s-a întâlnit la secția de poliție de la Udirștei cu familia pietonului care și-a pierdut viața, iar printre lacrimi și suspine i-a adresat mamei acestuia câteva cuvinte de regret, deși abia mai era în stare să rostească câteva cuvinte din cauza șocului.

Conform Cancan.ro, actrița de 26 de ani s-a întâlnit cu mama, tatăl, unchiul și bunica tânărului decedat, care au ajuns imediat la secția de poliție, pentru a afla ce s-a întâmplat cu fiul lor. Monica Odagiu a început să plângă, iar printre suspine și lacrimi a încercat să își ceară iertare de la mama bărbatului. Atât femeia, cât și restul familiei nu au schițat niciun gest, toți intrând în birou, acolo unde erau așteptați de polițiști.

“Vă rog să mă iertați, nu am vrut”, au fost cuvintele de regret ale Monicăi Odagiu, către familia îndurerată a bărbatului decedat în urma accidentului.

Cine este victima Moniăi Odagiu: Înainte de incident bărbatul fusese dat afară de la serviciu

Conform România TV, bărbatul care a fost implicat în accidentul produs de Monica Odagiu avea vârsta de 33 de ani. Se pare că acesta ar fi fost băut în momentul accidentului și fusese anterior concediat.

În momentul de față, există două premise pe care oamenii legii le iau în calcul. Pe de o parte, există posibilitatea ca tânărul să se fi aruncat intenționat în fața mașinii Monicăi Odagiu, recurgând la un gest extrem, iar pe de alta, este posibil ca tânărul să se fi dezechilibrat, din cauza alcoolului consumat.

Prima reacție a actriței

La câteva ore după tragicul accident în care a fost implicată, după ce a lovit mortal un pieton care i-a ieșit brusc în fața mașinii, Monica Odagiu a avut o primă reacție pe rețelele de socializare. O reacție așteptată de toată lumea.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație în care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am încercat să evit acest tragic eveniment.

Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune releventă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se vor ocupa de caz și au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.”, a fost mesajul transmis de Monica Odagiu fanilor săi.

În momentul în care s-a petrecut tragedia, alături de ea, în mașină, se afla și sora ei, dar și iubitul acesteia, care au asistat la întreaga scenă șocantă.

Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat. Prima reacție a actriței: „Sunt traumatizată”

„S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuia. Nu știu dacă a fost un act premeditat sau din greșeală, cert este că s-a întâmplat asta. Mai multe detalii nu putem oferi acum, până nu se termină ancheta poliției. În rest, cam atât pot să vă spun”, a Conrad Mericoffer, iubitul Anei Odagiu.

Monica Odagiu, în vârstă de 27 de ani, nu consumase alcool. A fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero.

”Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație”, a precizat Poliția Capitalei.

Cine este Monica Odagiu. Poveste de dragoste cu Dan Bittman?

Monica Odagiu este o apariție discretă în spațiul public. Actrița a participat împreună cu sora ei la show-ul „Te cunosc de undeva”, însă este cunoscută publicului și pentru povestea de iubire pe care ar fi trăit-o cu nimeni altul decât celebrul Dan Bittman.

Cum a fost Monica Odagiu fotografiată la plajă! Iubita lui Dan Bittman arată spectaculos

O artistă talentată, dar destul de zgârcită în ceea ce privește dezvăluirile despre viața sa personală. Monica Odagiu a devenit cunoscută publicului larg odată cu participarea, alături de sora sa mai mare, Ana Odagiu, la show-ul „Te cunosc de undeva”.

Născută la Brăila, fiica chitaristului Gelu Odagiu este o prezență discretă în spațiul public. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică din primii ani de viață. Avea doar șapte ani când a susținut primul său concert de pian, în Franța.

După 12 ani de studiu la acest instrument, s-a reprofilat, concentrându-se pe chitară. A pornit apoi pe un alt drum: actoria.

Între 2011 și 2012, ea a făcut parte din proiectul „Pariu cu viața”. A urcat și pe scena „Vocea României”, câștigându-și un loc în echipa lui Marius Moga.

Este însă foarte cunoscută pentru aparițiile sale din mediul online, unde are o grămadă de fani.

Ce spun cei doi despre așa-zisa lor poveste de dragoste

În 2016, când încă studia actoria, a avut ocazia de a colabora cu celebrul Dan Bittman pentru videoclipul piesei „Stau cu picioarele în apă rece”. A fost momentul în care cei doi s-au cunoscut întâia oară și începutul unui șir lung de speculații legate de o posibilă poveste de iubire între ei.

„Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte, ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”, a fost declarația lui Dan Bitmann.

Cu toate că nu au confirmat niciodată că ar forma un cuplu, zvonurile nu au încetat. În cele din urmă, cei 33 de ani care îi despărțeau ar fi fost motivul pentru care au decis să pornească pe drumuri separate.

„Mulţi oameni au spus: Băi, de ce nu ieşiţi să spuneţi că nu e adevărat? De ce nu comunicaţi? Am zis că nu e o idee bună. Şi pe mine m-au făcut mai bătrână cu un an. Cică am 25, am 24 încă.

Fiecare îşi face meseria cum poate. Noi, cumva, încercăm să nu intrăm în discuţii. Am zi că nu e o idee bună şi că nu e necesar şi vrem să stăm departe de ele”, a spus Monica Odagiu la acea vreme, în emisiunea Acces Direct.

Citește și:

Tori Spelling, la un pas de a rămâne fără un ochi. Timp de 20 de zile nu și-a scos lentilele de contact!

Cu ce se ocupă Horia Vârlan de când nu mai are emisiune. De ce și cum s-a terminat contractul lui cu Prima TV