Puțini știu însă cine este Mircea Bravo și pentru ce meserie se pregătise el.

Pe numele real Mircea Popa, acesta are 33 de ani și este în prezent unul dintre cei mai în vogă influenceri și comedianți din România. Are însă Facultatea de Drept. Conform Spy News, a ratat intrarea în barou la mustață, din cauza unei singure întrebări grilă, la care a răspuns greșit.

Acum el este urmărit de peste 900.000 de oameni pe YouTube, are show-uri de stand-up comedy și este foarte apreciat de generații de vârstă foarte diferite. Totul după ce, la o vârstă mai înaintată și-a dat seama că menirea lui nu este aceea de a-i apăra pe oameni în fața Instanței de Judecată, ci de a-i face să râdă cu lacrimi.

El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în Cluj. Ar fi putut chiar să devină magistrat, însă eșecul de la examen l-a împins către a face ce îi place. De ce nu a ales acest drum de la bun-început, a povestit chiar el, într-unul dintre videoclipurile sale de pe canalul de YouTube.

„Eu când am terminat clasa a XII-a nu aveam nicio idee ce vreau să fac, pur și simplu mă duceam cam ce vrea lumea, ce e social acceptat. Aveam două variante: faculățile serioase, adică Medicină, Politehnică, Drept sau restul. Am mers la ceva sigur, la Drept. (la Cluj) Ce am câștigat? Patru ani în care lumea nu m-a stresat”, a spus artistul.

El i-a încurajat pe tineri să experimenteze cât mai multe lurcuri și să aibă curajul de a alege ce le place. „Am făcut dreptul pentru că nu aveam tăria să zic „altceva”(…) Oamenii aleg mai mult statutul decât meseria”, este de părere influencerul.

De asemenea, el susține că niciodată nu este prea târziu. Acel moment potrivit, pentru fiecare dintre noi, vine când ne simțim pregătiți de a face ceva.

„Trei drumuri am ales în viață pentru a-mi da seama: asta îmi place acum.”, a spus Mircea Bravo care este de acord cu faptul că din greșeli învățăm.

„În cazul în care nu e ceea ce cauți, primul lucru e să îți dai seama că nu ai pierdut timpul. Eu am investit câțiva ani în Facultatea de Drept. Nu au fost ani pierduți, pentru că mi-au dezvoltat niște abilități care mă ajută în momentul de față.

Multă lume zice: Ce tare ar fi fost dacă făceai videoclipuri de la 19 ani. La 19 ani n-aș fi avut curajul și ideile astea. De-asta tot ce mi s-a întâmplat m-a adus în punctul ăsta”,a mai completat vloggerul.

Vezi și Ce studii are, de fapt, Andra. Aceasta este meseria ei!

Citește și:

Meghan Markle a pierdut sarcina. Anunțul trist a fost făcut chiar de soția prințului Harry

Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe. Artistul a venit cu martori că nu și-a agresat soția. Ce s-a întâmplat în fața instanței