Vladimir Drăghia și-a adjudecat așadar marele premiu în valoare de 100.000 de euro. El a declarat că va dona jumătate din bani. ”Voi dona jumătate din bani!”, a declarat Drăghia când și-a primit premiul.

Citește și: Povestea din spatele fotografiei de la nunta lui Harry cu Meghan, de care s-a îndrăgostit o lume întreagă

Cine este marele câștigător al emisiunii Exatlon România 2018 și ce va face cu baniiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

Vladmir Drăghia vrea să doneze banii câștigați la Exatlon România 2018

Mai mult,Vladimir Drăghia a mărturisit chiar înainte de marea finală Exatlon, că are de gând să doneze cei banii câștigați la celebrul reality-show taberei MagiCAMP.

„Marea finală bate la ușă și aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, dacă îi câștigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunați organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale și psihologii specializați se îngrijesc ca micuții să aibă parte, timp de o săptămână, de distracție cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină și multe alte activități care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare. Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară și a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au suferit arsuri grave.  Prima data, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecțiuni oncologice. Mă bucur ca a ajuns până aici și e atât de aproape să-și îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviți de boli crunte și alte nenorociri. Am visat de curând că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Stiu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP și sper ca asta sa fie răsplată efortului făcut în ultimele cinci luni. -Alice”, este mesajul pe care Vladimir Drăghia l-a publicat, ieri,  pe pagina lui de Facebook, de la iubita lui Alice.

Vladimir Draghia a fost unul dintre cei mai constanți și valorosi concurenți de la Exatlon. S-a impus in mijlocul echipei Faimosilor nu numai prin calitatile de sportiv, ci prin discursul echilibrat si inspirational. A fost admirat atat de coechipieri, cat si de rivali si a cucerit prin demonstratia de fair play de nenumarate ori, dar mai ales atunci cand si-a cerut scuze in fata lui Alex Nedelcu, in ziua unei Arene extrem de dificile, intr-un moment in care Faimosii si Razboinicii pareau ca se afla in conflict deschis si nerezolvabil.

Citește și: Dieta cu care Kate Middleton a slăbit rapid după ce a devenit mămică a treia oară. La nunta prințului Harry a afișat o siluetă de invidiat

Vladimir Drăghia îi va plăti nunta lui Ionuț

Vladimir Draghia a fost adesea si „vocea” care ii ghida pe Faimosi pe traseu, in special la loviturile de final, unde acestia trebuiau sa se coordoneze perfect. A impresionat prin sensibilitate si emotia teribila pe care o traia atunci cand vorbea de micuta Zora, fetita lui de aproape un an, care il asteapta acasa, in Romania.

 

Alice Cavaleru şi Vladimir Drăghia au o relaţie de câșiva ani. Cei doi au devenit părinţii Alaiei Zora pe 9 iulie 2017.

Ionuț, marele perdant, a declarat resemnat, la final, că abia așteaptă să ajungă acasă și să-și îmbrățișeze familia: ”De-abia aștept să vă strâng în brațe. Vă iubesc enorm de mult”, a spus acesta.

Vladimir a revenit cu o precizare după ce l-au impresionat lacrimile lui Ionuț, mărtusindu-i că-i va plăti din banii lui nunta pe care aceasta urmează s-o facă.

Citește și: