Actrița Elsa Pataky are o căsnicie fericită alături de Chris Hemsworth, cel mai sexy actor de la Hollywood, dar puțini știu că aceasta are origini românești. Recent, vedeta a fost surprinsă alături de mama ei, cu care seamănă foarte bine.

Elsa Pataky și soțul ei s-au mutat de la începutul pandemiei în țara natală a lui Chris, în Australia, și se pare că acolo i-a urmat și mama actriței, jurnalista Cristina Medianu Pataky.

Chris este implicat în filmările pentru o nouă producție din seria Thor, Elsa se află în plin proces al producției Interceptor. Pentru că sunt într-o perioadă aglomerată, fiind amândoi ocupați cu filmările la noile proiecte, se pare că mama Elsei le-a sărit în ajutor și s-a mutat cu ei.

În urmă cu câteva zile, vedeta a fost surprinsă alături de unul dintre gemeni și de mama sa, Cristina. Îmbrăcate lejer, cele două mergeau alături de fiul actriței, care se pare că are are mâna în ghips. Mai mult, actrița este surprinsă la un moment dat în timp ce-și duce fiul de șapte ani în brațe.

Elsa Pataky (44 de ani) a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, care are origini românesti, într-un interviu pentru revista Marie Claire, iar imaginele cu ea sunt foarte rare.

„Mama m-a ajutat mereu în tot ceea ce mi-am dorit să fac. Cel mai bun sfat pe care mi l-a oferit este să lupt pentru tot ce vreau și să nu renunț”, a explicat aceasta.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* OUCH! Elsa Pataky Heads Out For Lunch Cuddling Her Young Son, Who Appears To Have Suffered A Broken Arm!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Actorul Mircea Medianu i-a influențat copilăria

Frumoasa blondă s-a născut în Madrid, fiind fiica unui biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, și Cristina Pataky Medianu, de origine româno-maghiară, de profesie editor. Elsa a studiat jurnalismul la Universitatea din San Pablo și a făcut și școala de actorie. Vorbește fluent cinci limbi străine: spaniolă, română, engleză, franceză și italiană. Ea se caracterizează în autobiografia ce apare pe site-ul ei oficial, „sângele meu e ca un cockteil: o măsura spaniolă, una română, ceva unguresc și… asta sunt eu!”.

Superba actriță nu se sfiește niciodată să vorbească despre originea ei. Ea recunoaște că nu stie multe lucruri despre țara natală a mamei sale, deși vorbește limba română foarte bine. Mai mult, ea susține că bunicul ei, Mircea Medianu ( a jucat și în celebra comedie „D-ale carnavalului”), un cunoscut actor și profesor de teatru în România, i-a influențat cel mai mult copilăria, alături de bunica Roza. Mai mult, actrița și-a luat numele de scenă Elsa Pataky, în onoarea bunicii sale materne, Roza Pataky.

Superba actriță este căsătorită cu actorul de origine australiană Chris Hemsworth, renumit în special pentru rolul Thor din peliculele Marvel și considerat cel mai sexy barbat de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul agentului de talente William Ward în 2010. Trei luni mai târziu, se căsătoreau.

”Din momentul în care ne-am cunoscut, lumea noastră a avut sens. Ea este amuzantă. Este sociabilă, deschisă, are un simț al umorului deosebit și o pasiune pentru viață de invidiat. Îmi place să încerc să țin pasul cu ea”, a declarat, mai demult, Chris Hemsworth despre soția sa.

Cei doi s-au căsătorit în timpul unei călătorii în Indonezia, în vacanța de Crăciun, iar Hemsworth a declarat pentru Good Morning Britain că nunta nu a fost planificată. ”Nu aveam niciun plan măreț în acest sens, să fiu sincer, eram în vacanță și ne-am spus: de ce nu ne-am căsători și noi? Ambele familii erau în vacanță cu noi, din întâmplare, și ne-am spus că este o ocazie bună să-i avem pe toți alături”, a dezvăluit acesta.

Pataky și Hemsworth au trei copii. Fiica lor, India Rose, s-a născut în 2012, iar gemenii Sasha și Tristan, în 2014. Elsa mărturisește că Hemsworth nu și-a ținut promisiunea făcută la începutul relației lor de a învăța limba ei natală. ”Mi-a promis atunci când ne-am cunoscut că va vorbi limba spaniolă în două luni. Suntem împreună de atâția ani și nimic”, a glumit ea. Elsa Pataky a dezvăluit că îi învață pe toți copiii ei limba spaniolă. ”Cred că este foarte important. Așa a făcut și mama mea pentru mine, cu limba română. Mi-a vorbit tot timpul în românește”, a spus Elsa Pataky.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cine este logodnicul Alinei Vidican și cum s-au fotografiat cei doi?

Irina Rimes şi-a dus iubitul francez la părinţi. Ce a spus mama vedetei despre viitorul ginere