Frumoasa blondă radiază la brațul lui Claude Senhoreti. Cei doi au fost destul de discreți cu privire la relația lor, dar în ultima perioadă nu se mai feresc și bărbatul a postat constant imagini în care apare alături de Alina, la diverse evenimente. Pe 26 aprilie, bărbatul de 46 de ani a anunțat pe contul personal de Facebook că s-a logodit, iar de atunci au apărut mai multe fotografii cu cei doi, chiar și alături de copiii pe care atât el, cât și Alina îi au din relații anterioare. Ei apar îmbrăcați toți în pijamale identice, ceea ce dovedește că deja locuiesc împreună.

177787546_1657998437717843_1385679427783990285_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Claude Senhoreti este de origine braziliană, dar locuiește în Statele Unite, acolo unde se ocupă de numeroase afaceri care au legătură cu autoturismele. Este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și participă la numeroase curse de mașini.

Alina Vidican (37 de ani) a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru (9 ani), și o fetiță, botezată Gloria (6 ani). În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii. Alina locuiește la Miami și are pe mână mai multe afaceri, printre care și un restaurant cu specific românesc.

Citește și:

Iulia Vântur a făcut dezvăluiri despre relația cu Salman Khan

Ce metodă inedită folosește Smiley pentru a-şi ajuta fiica să îşi dezvolte creierul. Amănunte despre cum arată Josephine, la două luni și jumătate