După ce mama lui l-a luat de la școală vineri, Keaton a rugat-o -l înregistreze cum, printre lacrmi, își confruntă agresorii. Mai multe vedete și oameni politici au văzut filmul postat de băiat și i-au spus cuvinte de încurajare. Printre ei se află președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, Justin Bieber și Katy Perry, scrie independent.co.uk.

Keaton Jones povestește despre cum colegii își bat joc de el

În filmul emoționant pe care l-a postat, Keaton Jones povestește cum băieții de la școală ăși bat joc de el din cauza nasului și-i spun că e urât și că de aia nu are prieteni. În lacrimi, băiatul spune către cameră: ”Sunt curios: de ce își bat joc de mine? Care este scopul? De ce se bucură să se ia de oameni nevinovați și să găsească moduri să-i chinuiască? Nu e în regulă.”

keaton jones3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mama lui Keaton Jones a postat înregistrarea pe Facebook

Mama lui Keaton a postat înregistrarea pe pagina ei de Facebook, unde a rămas până a atins peste 20 de milione de vizionări. Interesul a fost unul cu totul neașteptat. A captat inclusiv atenția unor vedete de la Hollywood și ale unor sportivi celebri.

Numărul de cazuri de bullying semnalate la Telefonul Copilului a crescut de peste 20 de ori

Keaton Jones, încurajat de vedete

În timpul weekend-ului, Keaton a primit sute de răspunsuri și de încurajări. Personalitățile l-au asigurat că băieții care își bat joc de el nu au nicio putere să-l demoralizeze. L-au îndemnat să fie puternic și i-au oferit oportunități incredibile. L-au făcut să simtă că este special și valoros.

O vedetă de vârsta lui, Millie Bobby Brown, 13 ani, actriță în serialul Stranger Things, i-a transmis prin tweeter: ”Vreau să fim prieteni”.

Citește și:

Sursa foto: Facebook