Originară din Elveția, Jocelyn Wildenstein, una dintre cele mai bogate femei din America, a pompat milioane de dolari în proceduri de chirurgie estetică pentru a-i mulțumi soțului ei vânzător de artă, Alec Wildenstein, care a murit în 2008, susțin ziarele din Marea Britnie. Acesta era un mare iubitor de pisici, iar Jocelyn a dorit să-și apropie cât mai mult trăsăturile de iubitele feline.

Așa că și-a început odiseea chirurgiei plastice, Jocelyn, care trăiește în New York, a suferit cantopexie, o procedură estetică ce ridică ochii pentru a le da un aspect asemănător cu cei ai pisicii.

Potrivit experților consulați de The Sun, Jocelyn a mai suferit o intervenție chirurgicală la pleoapele superioare și inferioare, un lifting al sprâncenelor, un lifting al feței, injecții de umflare a buzelor, mărire a bărbiei, grefare de grăsime și/sau implanturi pe obraji.

profimedia-0608017707SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Dar chiar și așa, Jocelyn nu este mulțumită de modul în care arată, căci în fotografiile pe care le postează pe contul său de Instagram, folosește atât de multe filtre, încât pare că nu mai e ea.

Jocelyn Wildenstein, una dintre cele mai bogate femei din America

Când s-a despărțit de Alec Wildenstein în 1999, a stabilit un record pentru suma obținută în urma unei înțelegeri de divorț și a devenit una dintre cele mai bogate femei din America.

În prezent, Jocelyn locuiește într-un apartament de 10 milioane de lire sterline în Trump Towers, care este deținut de fostul președinte al SUA.

Jocelyn Wildenstein neagă că a făcut o operații plastice

Într-un interviu pentru acordat în trecut Daily Mail, Jocelyn a negat că at fi suferit intervenții estetice și a atribuit originilor sale elvețiane modului în care arată.

Întrebată direct dacă a suferit vreodată o intervenție chirurgicală, femeia în vârstă de 77 de ani a spus: „Nu, mai ales când ne uităm la pozele mele mai vechi – cred că, desigur, eram poate mai frumoasă (pe atunci).

„Când suntem tineri există o anumită prospețime pe care o pierdem odată cu anii. Dar tot găsești aceiași ochi, aceiași obraji înalți sau același nas. Cred că am fost mai drăguță.”

Este logodită cu un bărbat mai tânăr decât ea cu 27 de ani

Jocelyn Wildenstein (82 de ani) este logodită cu designerul Lloyd Klein, în vârstă de 55 de ani, de 18 ani.

Cei doi s-au logodit din 2017, când Lloyd i-a oferit iubitei sale un inel cu diamante de 32 de carate care valorează o avere.

Potrivit Dailymail, ei urmau să se căsătorească în 2018, dar nu au ajuns nici azi la altar după ce ea a și-ar fi rănit logodnicul cu o foarfecă.

Citește și: Cine e Horațiu Nicolau, milionarul divorțat cu care tot iese Lidia Buble. Din nou împreună la un prânz „de lux”