Frumoasa brunetă a publicat recent pe Instagram o fotografie în costum de baie, extrem de sexy, unde l-a etichetat pe Deliric. Laura Giurcanu a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi printr-un comentariu: ”couple goals”, iar de aici internetul a explodat.

Mai mult decât atât, recent de ziua artistului, vedeta a publicat pe pagina sa personală pe Instagram o fotografie cu acesta, însoțită de mesajul: ”La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume”.

Dar asta nu e tot. Inna și Deliric au postat pe Instastory imagini din aeroport, ceea ce întărește și mai tare speculațiile fanilor cu privire la relația pe care cei doi ar avea-o. Mai mult, cei doi ar fi fost deja și în prima lor vacanță.

deliricSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Dar cine este Deliric? Este un rapper cunoscut mai ales printre adepții genului. Însă Deliric nu face bani doar din muzică, ci și dintr-o afacere pe care a pornit-o cu buget aproape 0.

Artist, dar și om de afaceri

Deliric, pe numele real Răzvan Eremia, deține brandurile PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă de rap, arată Click!.

Deliric s-a apucat de muzică de când era copil. A început să-și facă propriile versuri și așa s-a dezvoltat pasiunea pentru muzică, încă de mic. În clasa a IX-a, la liceu, și-a făcut o formație cu câțiva prieteni, însă muzica lor nu era neapărat pe placul oamenilor. Asta nu l-a descurajat însă.

“Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și că pot să dau muzica mea direct oamenilor.

Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri. Am ținut cu dinții să fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi.

Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze… Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și la un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro”, declara Deliric, conform revistabiz.ro.

Testul final în încercarea de a-i speria pe cei care vor să se apuce de antreprenoriat este calculul de profitabilitate. “Am făcut Finanțe – Bănci la ASE și știu să fac rapid un calcul de profitabilitate”, precizează Răzvan Eremia.

Rapperul le recomandă oamenilor care îi urmăresc activitatea să riște pentru a câștiga. “Trebuie să te arunci cu capul înainte, să te lași dus de val. În cel mai rău caz e un eșec și trebuie să te înveți cu ele”, spune el.

Vezi și Ce spune Inna despre bărbatul din viața ei: „Nu îmi aleg niciodată iubiţi care mă aleg pentru celebritatea mea”

Citește și:

Lili Sandu și-a dus, în sfârșit, fiul acasă: „O întâlnire dintre tata și fiu…”

Dana Nălbaru, declarație de dragoste superbă pentru mama sa. Cum arată cea care i-a dat viață