Și pentru că este cunoscută și încă de la prima vedere poți spune că e fiica celebrei Cindy Crawford, Kaia, ajunsă la vârsta de 18 ani, e vânată peste tot de paparazzi.

Recent, aceasta a fost surprinsă la piscină, alături de iubitul ei, Pete Davidson, cu 8 ani mai mare. Stăteau lipiți unul de altul pe șezlong, se sărutau în piscină și făceau toate gesturile de la care te-ai aștepta de la niște îndrăgostiți.

Kaia si PeteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Deși diferența de 8 ani dintre ei nu e foarte mare, Pete, care este comediant, este deja un cuceritor cu experiență, el având la activ mai multe legături cu femei celebre. Printre fostele sale iubite se numără cântăreața Ariana Grande și chiar Kate Beckinsale, cu 20 de ani mai mare decât el.

Deocamdată nu se știe cum văd părinții Kaiei relația acesteia, mama sa declarând că și-a învățat fiica să fie independentă.

În afară de Kaia, Cindy Crawford și soțul ei, Rande Gerber, mai au și un fiu, Presley. În vârstă de 20 de ani, acesta a fost arestat la începutul acestui an, în stare de ebrietate la volanul mașinii sale electrice Tesla.

Vezi și La 17 ani, fiica lui Cindy Crawford e bucățică ruptă din mama sa! A urcat pe podium la Săptămâna Modei de la New York

Citește și: