Au anunțat pe rețelele de socializare că s-au logodit, dar fanii artistului și nu numai se întreabă încă cine este femeia care i-a furat inima artistului.

Ori de câte ori a avut ocazia Alin Oprea și-a lăudat iubita și a spus despre aceasta că este o femeie deșteaptă, fiind absolventă a facultății de Psihologie, dar și descurcăreață și muncitoare pentru că are propria ei afacere în imobiliare.

„Simt iubire, tandrețe și sinceritate în tot ceea ce înseamnă Medana în viața mea. Este greu de crezut că există un astfel de om care să își pună viața în palemle tale cu curaj, devotament și asumare maximă, un om care să fie lângă tine în cele mai grele momente ale vieții, când pierzi tot și nu mai știi încotro se îndreaptă viața ta, când plutești în derivă pe aripile destinului. Dumnezeu mă iubește și mi-a oferit prin ea mai mult decât mi-am permis să îi cer. Mă simt binecuvântat”, a declarat artistul, conform Ciao.

După ce și-au asumat relația, despre frumoasa brunetă au apărut tot felul de zvonuri despre trecutul brunetei. Alin Oprea a sărit însă mereu în apărarea acesteia și a explicat în cadrul unui interviu că aceste bârfe nu îl interesează.

„Este o femeie foarte serioasă, un om de afaceri din zona imobiliară, este un dezvoltator imobiliar serios. Nu a avut carieră în videochat sau toate câte s-au vehiculat prin presă. Nu este patroană de videochat, este patroana unei firme de construcții și imobiliare”, a replicat Alin Oprea, după ce au ajuns și la urechile lui acuzațiile dure la adresa Medanei.

„Această relație a venit foarte firect în viața mea, nu mi-am dorit o relație, nu am căutat-o, nu eram în starea psihică și sufletească necesară să am o relație, practic hotărâsem să rămân singur, nu îmi căutam ce cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu știe mai bine ceea ce avem nevoie și mi-a adus, din fericire, sufletul pereche aproape și l-am recunoscut și am rămas împreună”, a mai spus Alin Oprea.

Amândoi și-au asumat relația și au ales să nu plece urechea la bârfe și să-și trăiască povestea de dragoste, indiferent de părerile celorlalți.

Citește și:

Faimoasa cântăreață nu mai arată cum o știai. Cu părul scurt și blond, e de nerecunoscut!

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat la un an de la nuntă. Ce se întâmplă cu băiețelul lor?