Clipe la care poate nici nu a îndrăznit să viseze în copilăria sa. Chiar dacă n-a avut părinții biologici aproape, a existat totuși cineva căruia a putut să-i spună „mamă” și care l-a ajutat să devină omul de astăzi.

Povestea de viață a lui Zanni nu poate lăsa pe nimeni indiferent. Artistul a fost abandonat de părinții biologici într-un orfelinat, iar anii petrecuți acolo nu au fost deloc ușori. Lipsurile de care se lovea în fiecare zi l-au determinat să fie un luptător.

Erau zile în care nu avea ce mânca, dar se poate considera norocos pentru că Dumnezeu i-a trimis-o în viață pe mama Teo, cea care l-a educat și a fost alături de el zi de zi, după cum relatează Cancan.

Cum arată femeia căreia Zanni îi spune „mamă”

Mama Teo este asistenta socială care a avut grijă ca Zanni să aibă o copilărie mai bună, chiar dacă pășise cu stângul în viață. A fost alături de el la fiecare pas și l-a sprijinit în tot ceea ce a făcut.

mama-teoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

De altfel, Zanni, ori de câte ori are ocazia, se mândrește cu cea mai importantă femeie din viața lui și mereu afirmă că „Nu e mama (n.r.- biologică), dar e mama!”.

Vezi și Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje ! E de nerecunoscut!

Citește și:

Soția lui Denis Ștefan arată excelent, deși mai are puțin și naște. Cum arată în costum de baie, cu burtica de gravidă la vedere

Veste șoc! Florin Călinescu pleacă de la PRO TV. Cum motivează, după o colaborare de 6 ani. Ce a transmis postul