Îndrăgitul bucătar de la „Chefi la cuțite” se relaxează într-o frumoasă vacanță în Thailanda, alături de iubita lui, Doina Teodoru.

Nu doar că este o actriță talentată, dar Doina a făcut furori și la TV, în emisiunea iUmor. Ea a impresionat juriul de la show-ul de la Antena 1 cu un număr de stand-up, în 2017 . Doina a plecat atunci acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro, cu numărul ei în care i-a luat „la mișto” pe membrii juriului Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo, , dar şi pe vedetele Antenei 1, printre care Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Ozana Barabancea şi Diana Munteanu, dar și pe Mihaela Rădulescu, Andreea Marin şi Adrian Enache.

scalraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Doina, în vârstă de 31 de ani, trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Scărlătescu (49 de ani). În ciuda diferenței de vârstă dintre ei de 18 ani, cei doi par foarte fericiți împreună, iar actrița a publicat noi imagini din vacanța lor de vis. Doina Teodoru a postat o imagine făcută de îndrăgitul bucătar, în care ea apare în costum de baie, pe plajă, la apusul soarelui. Fanii au reacționat imediat și au avut doar cuvinte de lauda la adresa tinerei, felicitând-o pentru relația cu Scărlătescu.

„Cel mai fain cuplu ea cu Scarla..chiar sunt oameni misto amandoi!”, „Se știe, Scărlă la făcut poze”, „Frumoasă”, „Ești o splendoare”, au fost câteva dintre comentarii.