Speak, pe numele său real  Ștefan Sprianu, s-a născut pe 24 octombrie 1986 la Bacău. El a devenit cunoscut pentru hit-uri precum „Lasă-mă-mi place’ sau duetul cu Delia,  „A lu mamaia”.

Cum s-au cunoscut Speak și Stefania?

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Pe lângă faptul că este cântăreț  de muzică pop, Speak este  producător muzical și vlogger, dar și fost sportiv de performanță. El a jucat foarte mulți ani baschet și chiar a fost campion la juniori, însă a renunțat la sport pentru că reușea să câștige mai mulți bani din muzică.

Ștefania era dansatoare când l-a cunoscut pe Speak

Mulți îl știu pe Speak și ca pe fostul iubit al Adelinei Pestrițu. Cei doi au avut o relație foarte mediatizată și deși părau foarte îndrăgostiți, după doi ani și jumătate și-au spus „Adio”, despărțirea lor luând pe toată lumea prin suprindere.

Așa a ajuns Speak să o cunoască pe Ştefania. La scurt timp după despărțirea de Adelina, Speak a lansat melodia „Libelula”, iar în videoclip Ștefania a fost una dintre  dansatoarele sexy și a reușit să-i atragă imediat atenția lui Speak.

De atunci au rămas împreună, iar în ciuda diferenței de vârstă dintre ei de 10 ani,  cei doi se înțeleg de minune și vor să-și întemeieze o familie. Speak și-a cerut iubita în căsătorie în Asia Express, momentul fiind unul emoționant.

Ștefania, nume real Cristina Ștefania Codreanu, s-a născut pe 25 decembrie 1996,  la Galați, și acum este cântăreață de muzică pop si vlogger.

Citește și: