Anda Adam a format o familie cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin. Despre Anda Adam și Sorin Andrei s-a tot zvonit că ar fi la un pas de divorț. Recent, Sorin Nicolescu a confirmat că el și artista sunt separați.

În prezent, Anda Adam are un nou partener, care este om de afaceri. Acesta a fost căsătorit până recent și are un copil, o fetiță.

Iubitul Andei Adam se numește Yosif Eudor Mohaci, este din Arad, are numeroase afaceri în țară și o perioadă a locuit în Elveția și Franța, scrie click.ro.

Yosif Eudor Mohaci a fost căsătorit cu Ioana, nunta celor doi având loc la Limassol, în Cipru, în anul 2018. Din mariajul încheiat recent cu divorț a rezultat o fetiță, Nicole, care are cinci ani.

Bat clopotele de nuntă de nuntă

Anda Adam și iubitul afacerist sunt împreună de patru luni, iar relația lor pare să se îndrepte spre o căsătorie. Anda Adam a reușit să o impresioneze și pe viitoarea ei soacră.

“Anda e foarte îndrăgostită şi se înţelege bine cu acest băiat. Nu cred că mai are mult până la nuntă. Bine, depinde şi de ce timpuri vin, restricţii etc.

Se iubesc mult, iar soacra o adoră pe Anda. Ei se ştiu de mult timp, dar sunt împreună de câteva luni. Soacra ei e moartă după ea”, a dezvăluit un prieten al celor doi pentru sursa citată.

Vezi și Anda Adam nu se mai ascunde! A postat prima imagine cu iubitul: ”Îndrăgostită”

Citește și:

Fostul soț al Ancăi Țurcașiu se însoară din nou, la un an de la divorț! Primele declarații făcut de nașul Țânțăreanu

Monica Gabor, primele imagini din casa din Malibu. Cum s-a fotografiat și ce a dezvăluit?