Alexandru și blonda misterioasă au fost surprinși împreună în oraș, unde au întâmpinat câteva dificultăți și nu au putut lua cina la restaurant din cauza restricțiilor impuse de lege în contextul pandemiei de coronavirus, așa că au trecut la nivelul următor și au mers direct în apartamentul blondinei. Cu toate acestea, Alexandru Ciucu nu a vrut să comenteze imaginile, dar a declarat că nici nu poate fi vorba despre divorț între el și soția sa, Alina Sorescu. Mai mult, acum s-a aflat că blonda alături de care Alexandru Ciucu a petrecut câteva ore bune este nimeni alta decât o bună prietenă a artistei.

Femeia, pe nume Georgiana, are în jur de 35 de ani și de la 15 ani și-a deschis un salon de fițe în nordul Capitalei, în aproprierea parcului Herăstrău, fiind de meserie hairstylist, potrivit Spynews. În ultimul timp, afacerea ei a avut din ce în ce mai mult succes, iar nume însemnate ale televiziunii și ale showbiz-ului românesc au călcat pragul salonului, printre care și Andreea Berecleanu sau Alina Crișan.

Mai mult decât atât, invitată de onoare la salonul ei de înfrumusețare a fost chiar buna ei prietenă și soția lui Alexandru Ciucu, Alina Sorescu. Cele două au lucrat la un proiect pentru mediul online împreună, în care le-au povestit urmăritorilor lor anumite secrete din lumea îngrijirii părului.

În videoclipurile pe care le-au postat, cele două păreau extrem de apropiate, iar mai tot timpul Georgiana Stavrositu îi mângâia părul Alinei Sorescu, o aranja și se asigura că arată extrem de bine.

Creatorul de modă a izbucnit după ce imaginile cu el și blondină s-au viralizat și a declarat că nu poate fi vorba despre un divorț în familia lui și imediat a postat o fotografie cu soția lui, Alina Sorescu și cu cele două fetițe ale lor, semn că familia este pe primul loc, indiferent de situație.

Deocamdată, Alina Sorescu nu a comentat public imaginile.