9 perechi de vedete au pornit în aventura vieții lor, în cel mai greu reality-show din România, „America Express”. Filmat pe o rută de 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia, show-ul a reunit vedete una și una.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu,  cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului, în „America Express”.

Cine este Bianca Adam „Tequila”, vloggerița care merge la America Express

Bianca Adam (Bie Adam sau Tequila) a intrat în lumea online în 2012 și a devenit unul dintrei cei mai urmăriți creatori de conținut din România. Pe Instagram are un milion de urmăritori, pe Youtube, 1,8 milioane de abonați, iar pe Tik Tok, peste 700.000. Originară din Craiova, Bianca Adam are 24 de ani, este excentrică, veselă, pusă pe șotii și adoră provocările. De altfel, așa a și devenit cunoscută în online, seriile „Adevăr și provocare” fiind deja celebre în comunitatea ei. Nu este străină nici de lumea muzicală, căci de-a lungul timpului a lansat mai multe piese, care au intrat pe platformele Spotify, Deezer și YouTube.

Bianca Adam a fost bătută cu bară de metal pe stradă

În urmă cu doi ani, Bianca Adam a fost protagonista unui incident nefericit, petrecut în Chiajna. Vloggerița a povestit pe canalele ei online cum ea și iubitul eu au fost bătuți pe stradă, în 26 mai 2020, de către un dezvoltator imobiliar. Vloggerița spunea că acesta i-ar fi lovit cu o bară de metal.

Totul s-a întâmplat în orașul Chiajna, din Ilfov, după ce, în timp ce și-a parcat mașina, Bianca ar fi lovit și spart o bucată de marmură care făcea parte din rampa de la intrare a unei săli de fitness, din complexul rezidențial care aparținea dezvoltatorului.

bianca-adam-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Nu știu ce a fost în mintea lui, a sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână, Brandi l-a prins de umeri sau de mâini, eu am scos sprayul, el îl atacă pe Brandi în stânga mea, am venit și l-am sprayat. Nu știam cum se folosește prea bine, a sărit un pic și în Brandi, apoi am fugit, el a aruncat foarte tare cu telefonul meu și i-a spart capul lui Brandi. Am fugit în magazinul de lângă să cer ajutor”, povestea Bianca la momentul respectiv.

Tânăra le-a povestit fanilor ei prin ce a trecut până a reuşit să contacteze poliţia. “Am stat o jumătate de oră să cer ajutor şi nimeni nu a reacţionat. M-am întors la locul incidentului, iar una din femeile angajate sau soţia lui mi-a făcut semn să vin spre spatele blocului. Mă trezesc cu el că iese cu un fier de 3 metri de construcţii, de se pune la baza blocului şi mi-l înfinge în picior. l-am blocat cu coapsa sau cu mâna. Am urlat de durere” Într-un final fata a fost ajutată de doi bărbaţi care au dus-o acasă şi au chemat poliţia.

Citește și: Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui vor participa la America Express! Numai surprize printre concurenții confirmați!

Citește și: „Asia Express” devine „America Express”. Ce se întâmplă cu cel mai îndrăgit reality show de la Antena1