Celebritatea și succesul nu au schimbat-o deloc pe Loredana Groza (50 de ani). În ciuda ispitelor întâlnite de-a lungul carierei ei, ea reușește de mai bine de 20 de ani să iubească același bărbat. Lori este căsătorită din 1998 cu producătorul de film Andrei Boncea (48 de ani). Cei doi au împreună o fiică, Elena (22 de ani), însă ei au reușit să-și țină viața de familie departe de lumina reflectoarelor și nu se cunosc prea multe detalii despre familia ei. Chiar dacă din punct de vedere artistic, Loredana a fost mereu deschisă cu fanii ei, când a fost vorba despre viața sa personală, cântăreața a preferat să rămână discretă.

Deși de-a lungul anilor au apărut zvonuri că cei doi ar divorța, acesta lucru nu s-au confirmat niciodată, iar Andrei Boncea este de 22 de ani, alături de soția lui și a sprijinit-o în carieră, având o familie perfectă. „Suntem o echipă. Şi asta nu de ieri, de azi. (…) Cred că în orice moment din vieţile noastre profesionale ne-am sfătuit, ajutat şi susţinut”, a declarat Loredana, într-un interviu mai vechi.

Loredana Groza are o familie foarte frumoasă

Boncea_AndreiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Loredana Groza a explicat de ce a ales să-și protejeze familia

Mai mult, Loredana Groza și-a deschis sufletul și a explicat de ce a ales să-și protejeze imaginea familiei de-a lungul timpului.

„De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, – a mărturisit Loredana Groza pentru OK!Magazine.

Lori a răspuns și la întrebarea legată de zvonurile de despărțire care au apărut de-a lungul timpului și a precizat că nu a simțit niciodată nevoia să dea vreo replică, pentru că nu o interesează ce spune gura lumii.

„Niciodată! (n.r. n-a simțit vreodată nevoia să dea vreo replică). Pentru că eu ştiu ce am acasă. Ştiu ce relaţie avem şi n-avem nevoie de confirmările lumii pentru relaţia noastră. Lasă lumea să vorbească, ăsta-i rostul ei, vorba cântecului”, a spus Loredana.

Cine este Andrei Boncea?

Andrei Boncea este un producător român de film, care se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul”, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor” şi „Garcea şi oltenii”.

Mai mult decât atât, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care „Amen”, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever”, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani” în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël”, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006, conform libertatea.ro. În plus, el a produs filme românești precum „Furia” și „California Dreamin’ ”, în regia lui Cristian Nemescu, precum și seriale de televiziune pentru canalele românești Pro TV și Acasă TV.

Fotografii: Libertatea/Unica

Citește și: