El se afla în trafic în momentul în care a fost oprit de polițiști, iar aceștia l-au condus pe agresor la sediul Serviciului Investigații Criminale pentru procedurile legale.

Cealaltă victimă a sa e o adolescentă de 17 ani, care mergea pe jos pe Calea Victoriei. Din fericire, și rănile sale, la fel ca ale Margheritei, sunt superficiale și nu îi pun viața în pericol.

Revenind la cântăreață, aceasta a ajuns la spital miercuri seara, acolo unde i s-au făcut investigații, la fel ca și în cazul celeilalte victime. Amândouă au avut mare noroc, căci rănile au fost minore.

Margherita de la Clejani, în vârstă de 31 de ani, a refuzat spitalizarea.

Ce a spus Viorica de la Clejani despre incident

Viorica de la Clejani a avut o reacție extrem de dură la adresa autorităților, ea susținând că nimeni nu își face treaba în țară și că agresorii umblă liberi pe stradă. Cântăreața mărturisește că fiica ei a avut norocul să scape teafără, dar s-a speriat foarte tare.

”Acum e bine, a stat toata noaptea în spital, acum e la Poliție. Sunt foarte supărată, nu vreau să mai aud de presă, oamenii mi-au mediatizat atât de mult copiii încât sunt recunoscuți pe stradă, iar adevărații infractori sunt lăsați în libertate.

Mi-e scârbă de oameni, bine face Bill Gates că vrea să radă toata planeta asta, să rămână doar animalele, că ele sunt bune”, a spus Viorica de la Clejani pentru Playtech.ro.

Cum arată obiectul tăios cu care a fost înjunghiată Margherita. Viorica de la Clejani a făcut publică imaginea

Margheritei i-a fost extras din sân obiectul extrem de ascuțit cu care a fost înjunghiată în timp ce mergea liniștită pe stradă. Viorica de la Clejani a făcut publică imaginea cu obiectul și le mulțumește medicilor pentru că i-au salvat fata.

”Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul!”, a spus Viorica de la Clejani pe Instagram.

Viorica de la Clejani e extrem de supărată după comentariile care au apărut la scurt timp după incident. Cântăreața susține că oamenii au început să-i înjure copii și să-i critice, dar și să se bucure pentru ceea ce i s-a întâmplat Margheritei pe stradă.

Vedeta mărturisește că oamenii au devenit foarte răi și își doresc de asemenea răul pentru cei din jurul lor, iar acest lucru o sperie foarte tare pe Viorica de la Clejani.

”Unii sunt atât de răi. Cum să vă bucurați și să-mi înjurați copiii pe tema acestui subiect? Dacă erau copiii voștri în locul Margăi? Cum puteți să vorbiți în halul ăsta? Eu am ce să fac? Să-l las liber? Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă? Vă mai mirați de ce nu ne mai rabdă Dumnezeu.

În loc să comentați (gratis, că dacă se plătea nu mai scriați nimic) rugați-vă la Dumnezeu să vă aibe copiii în pază. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viață”, a mai zis cântăreața.

Vezi și Margherita de la Clejani, agresată în plină stradă. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță a fost victima „atacatorului pe trotinetă”

Citește și:

Cătălin Botezatu a mers pentru prima oară într-o stațiune de pe litoralul românesc și a fost total impresionat. Ce loc l-a cucerit

Adelina Pestrițu spune că e de prost gust să cerem la pachet mâncarea rămasă la restaurant. Reacțiile curg pe Internet: „Iartă-mă, Adelina, că sunt în stare de aşa ţărăneală…”