În film vor mai juca și Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Jeffrey Wright și Léa Seydoux, care a apărut deja în 2015 în „Spectre” şi care va relua rolul doctoriţei Madeleine Swann. Însă toată lumea aștepta să vadă cine este următoarea fată Bond. Ca de obicei, aceasta este o surpriză totală.

În cel de-al 25-lea film al seriei onoarea îi revine actriței Ana de Armas. Cu origini cubanezo-hispanice, aceasta a apărut în serialele spaniole „El Internado” și „Hispania”.

e limpede de ce a fost aleasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

La numai 30 de ani, ea se poate lăuda cu o carieră promiţătoare la Hollywood: a jucat alături de Harrison Ford şi Ryan Gosling în „Blade Runner 2049”, are un film gata de lansare, patru în postproducţie și filmează pentru încă două.

Născută în Cuba, ea a obţinut la 18 ani paşaportul datorită bunicilor săi născuţi în Spania şi a venit la Madrid. De atunci a început să joace alături de actori precum Martin Rivas, Mario Casas sau Blanca Suarez.

În urmă cu cinci ani ea făcut saltul la Hollywood, jucând în producţii care s-au dovedit de succes. Mărturiseşte că se simte în largul său la Hollywood, unde şi-a făcut prieteni printre actori celebri, precum Edgar Ramirez sau Keanu Reeves.

Vezi și S-a anunțat cine va fi următorul James Bond! Surpriza e însă personajul negativ

Citește și: