De fapt, Nino, un yorkshire blond, de 10 ani, e cățelul familiei, dezmierdat și de soț și de cei doi copii, deopotrivă. Iar cum patrupedul ”a primit freză nouă”, după cum se exprimă Andreea Bănică pe Instagram, era firesc să fie arătat și fanilor.

”Suflețelul meu #nino a primit freză nouă ? sa-l pap eu pe el de frumos! #nino#10anifrumosi#cunoi”, a scris cântăreața pe rețeaua socială. Postarea artistei a fost apreciată de aproape 2.000 de persoane într-o singură oră, semn că și fanii Andreei Bănică sunt mari iubitori de animale, la fel ca idolul lor.

Sufletelul meu #nino a primit freza noua ?sa l pap eu pe el de frumos! #nino#10anifrumosi#cunoi

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on

Andreea Bănică povestea nu demult că, în copilărie, întotdeauna și-a dorit un cățel, însă părinții nu au fost de acord. Tot coplă fiind, povestește Andreea Bănică, ”luam cățeii pe care îi găseam afară. După ce fătau cățelele din cartier, eu adunam puițuii, îi spălam, îi despăducheam, îi dădeam cu parfum, cu șampon, îi spălam bine, le dădeam să mănânce și, după o zi-două îi duceam înapoi afară la mama lor.

Nu cred că făceam eu prea bine ce făceam, dar așa mi se părea mie normal, să-i îngrijesc. Ai mei nu erau de acord, nu mă lăsau să țin căței în casă mai mult de o zi, două”.

De ce copiii ar trebui să crească alături de un animal de companie

Cât despre Nino, ”chiar dacă e deja bătrânel, încă e voios și se joacă”.

Artista a descris pe blogul ei și o scenă comună, ”de familie”, în care actori principali sunt fiul ei cel mic, Noah, și Nino. ”Noah îl vede pe Nino, îi ia jucăria, se târăște pe jos să o prindă să i-o dea lui Nino”.

Și uite așa Nino face mișcare și se distrează, iar Noah a învățat să meargă de-a bușilea. Între timp, însă, Noah a făcut și primii pași, pe care artista i-a filmat, arătând fanilor înregistrarea.

Yupiiiiii ??????♥️♥️♥️ #noahandrei#1ansi2luni

A post shared by Andreea Banica-romanian singer (@iamandreeabanica) on


Și nu sunt singurele argumente pentru care copiii ar trebui să crească alături de un animal de companie. Potrivit artistei, un animal îl responsabilizează pe cel mic, îl învață să-și controleze sentimentele (pentru că copilul vede cum îl influențează pe animal comportamentul său, iar această lecție o poate aplica ulterior în relațiile cu cei din jur) și chiar îl ajută săp se vindece, așa după cum multe studii au arătat.

Foto: Instagram

Vezi și Andreea Bănică are un băiețel superb. Fiul ei a împlinit recent vârsta de un an

Citește și: